Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 00:40

Καμπάνης: Σκληρή δουλειά και αποτέλεσμα

Ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής ο ΑΟ Μυκόνου, είναι ο 23χρονος Βορειοελλαδίτης Μέσος, Γιώργος Καμπάνης που κατάγεται από τα Γιαννιτσά.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και σε ηλικία μόλις 17 χρονών ο Αγροτικός Αστέρας (Β΄Εθνική) διέκρινε το ταλέντο του και τον απέκτησε. Στον Αστέρα έμεινε δύο χρόνια 2007-2009, όπου το 2010 δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ΄ εθνική). Η πορεία του συνεχίστηκε στην Δ΄ Εθνική στους Γαλατάδες και τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και για ένα εξάμηνο Στον Αγροτικό Αστέρα. Η τελευταία στάση του παίκτη ήταν φέτος η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Β΄ Εθνική.

Ο Παίκτης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μίλησε στο sportcyclades.gr: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε πρώτα απ´ όλα να υγεία. Η συνεργασία με τον ΑΟ Μυκόνου εύχομαι καιKAMPANIS 2 ελπίζω να είναι τόσο άψογη όσο και ο τρόπος με τον οποίο με υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της Μυκόνου στο νησί. Μου αρέσει πολύ να παίζω ποδόσφαιρο, αυτό έχω μάθει και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Κάτω από τις οδηγίες του κυρίου Παχατουρίδη και με σκληρή δουλειά που θα βγει μέσα από την προπόνηση, πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο που θα πετύχει τους στόχους της ομάδας».

Στη συνέχεια τόνισε τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το ναι στη Μύκονο: «Ο ΑΟ Μυκόνου μπορεί να είναι μια ομάδα που αγωνίζεται πλέον στη νέα Γ Εθνική, όπου παρά το γεγονός ότι είναι ερασιτεχνική, ο τρόπος που χειρίζονται εδώ τα πράγματα είναι άκρως επαγγελματικός και θεωρώ πως είναι ένα από τα ελάχιστα υγιή σωματεία που έχουν απομείνει σε Γ΄ & Β΄ Εθνική. Έτσι… όχι μόνο εγώ, αλλά και οποιοσδήποτε παίκτης θα ήθελε να δουλέψει σε μια τέτοια ομάδα».

Ο Γιώργος Καμπάνης δεν δίστασε να καυτηριάσει τα όσα βιώνουν οι παίκτες στις επαγγελματικές κατηγορίες: «Η κατάσταση πλέον σε ομάδες παραπάνω κατηγοριών είναι το λιγότερο δραματικές, καθώς πολλά από τα σωματεία δεν είναι σε θέση να σου παρέχουν τα βασικά. Μιλώντας με πρώην συμπαίκτες μου καταλαβαίνω τι πίεση βιώνουν και πραγματικά πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά».

Ο Μέσος της Μυκόνου αναφέρθηκε στις ομάδες που πιθανότατα θα συγκροτήσουν τον όμιλο της ομάδας του λέγοντας: «Είναι πολύ πιθανό να παίξουμε σε όμιλο που θα συμμετάσχουν ομάδες της Αθήνας, όπου όπως γίνετε αντιληπτό θα είναι και ο πιο δυνατός της κατηγορίας, με ομάδες που έχουν περάσει με καλές πορείες από την Α΄ Εθνική. Αυτό αποτελεί άλλο ένα μεγάλο κίνητρο για εμένα».

Κλείνοντας δεν θα μπορούσε να παραλείψει να πει δυο λόγια για τη προηγούμενη του ομάδα: «Για την πρώην μου ομάδα τα Γιαννιτσά, απλά εύχομαι να έχει και φέτος μια αξιόλογη πορεία στη Β΄ Εθνική, όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares