Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 15:25

Αλλάζουν τα δεδομένα των μεταγραφών στους αλλοδαπούς.

Μεγάλα και σοβαρά προβλήματα αναμένετε να προκαλέσουν σε αλλοδαπούς και τοπικές ομάδες η εφαρμογή του Α./Ν. της ΕΠΟ περί ξένων παικτών.

Πιο αναλυτικά… η ομοσπονδία δεν θα κάνει δεκτή την βεβαίωση που ίσχυε μέχρι τώρα αφού θα εφαρμόσει κατά γράμμα τον αθλητικό νόμο στην έκδοση των δελτίων ως εκ τούτου, ακόμη και για μεταγραφή αλλοδαπού ποδοσφαιριστή από μια ομάδα σε άλλη θα απαιτείται εκτός από το έντυπο της αίτησης ελευθέρας μεταβολής-μεταγραφής, επικυρωμένο αντίγραφο του διαβατηρίου του αλλοδαπού αθλητή και το κυριότερο, επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας παραμονής του.

Τα προηγούμενα έτη γίνονταν δεκτή μόνο η βεβαίωση που κατάθεταν τα σωματεία για τους αλλοδαπούς αθλητές.

Στην Γ’ Εθνική…

Οι νέοι κανονισμοί  που θα ισχύσουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο φετινό πρωτάθλημα είναι να επιτρέπετε η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση μέχρι 4 ποδοσφαιριστών  αλλοδαπών ομογενών, κοινοτικών.

Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην εντεκάδα κάθε ομάδος και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα 7 ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής  σε Ελληνικές εθνικές ομάδες.

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε αγώνα σε περισσότερους ποδοσφαιριστές από 2 με ηλικία ανώτερη των 33 ετών.

Ανώτατο όριο χρηματικών ποινών έχει ορισθεί για την Γ΄Εθνική 2,500euro.

Τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα  να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα μέχρι τις 23 Ιουλίου. Ενώ ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει έως το τέλος Ιουλίου. Το εναρκτήριο λάκτισμα θα γίνει στις22 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares