Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 19:13

«Σύναξη αστέρων» στη Σύρο

Τα μεταγραφικά όπως όλα δείχνουν έλαβαν τέλος για τον ΑΟ Σύρο, καθώς αύριο στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η 1η της ομάδας, με τον τεχνικό των Συριανών Μάκη Πούλο να δίνει το σύνθημα «τα κεφάλια μέσα», καθώς και ''πολύ - σκληρή'' δουλειά.

Πλέον όλα τα "ΑΣΤΕΡΙΑ" του ΑΟΣ βρίσκονται στην Σύρο, όπου και βολεύονται στο νέο τους τόπο κατοικίας, με τις στιγμές πάντως να θυμίζουν άλλες εποχές, όταν ο ΑΟ Σύρου -παντοδύναμος τότε- έγραφε χρυσές εποχές στην ιστορία του.

POYLOS 201225μελής οικογένεια

Ο στερεοελλαδίτης τεχνικός, που έχει την εμπειρία, γνωρίζει πολύ καλά ότι, η διοίκηση του ΑΟ Σύρου έκανε το χρέος της, «τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα» και αποκτώντας μια πλειάδα καταξιωμένων ποδοσφαιριστών, που σε συνάρτηση με τους ντόπιους δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε σχέση με την αξία τους… τι λέει ο ίδιος όμως;

«Η Διοίκηση έκανε σημαντικές κινήσεις… τώρα όλοι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των φιλάθλων του Α.Ο. Σύρου. Διαθέτουμε ένα πολύ καλά ισορροπημένο ρόστερ, αποκτήσαμε παίκτες που είναι σε πολύ καλή ηλικία και με παραστάσεις από δυνατά πρωταθλήματα. Πολύ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι κρατήσαμε μεγάλο μέρος του κορμού των πιο αξιόλογων ντόπιων παικτών».

Και τι μένει από εδώ και πέρα; Το ''αλατοπίπερο του μάγειρα'', που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Μάκης Πούλος, ο οποίος δίνει το στίγμα για πολύ και συστηματική δουλειά

«Για να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα με ομοιογένεια θα χρειαστεί πολύ και επίπονη δουλειά, πρέπει να έχουμε υπομονή και να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, τους έχω και τους 25 το ίδιο και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε μια αγαπημένη οικογένεια».

PAIXTES AGKALIA 2Για ερώτηση περί στόχων είναι νωρίς; Μα φυσικά όχι.

«Ο στόχος είναι η άνοδος στην Γ’ εθνική… δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, αν και γνωρίζω ότι είναι νωρίς ακόμη να κάνουμε σχέδια. πρέπει από την αρχή να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δούμε τις δυσκολίες του τοπικού πρωταθλήματος, καθώς και η παραμικρή "απώλεια" μπορεί να αποβεί σημαντική για τη συνέχεια».

Μεγαλώσαμε

Τι λέει για τις νεοσύστατες ακαδημίες του ΑΟ Σύρου, ένας προπονητής που για πολλά χρόνια είναι «ζυμωμένος» με τις μικρές ηλικίες;

«Η ακαδημία μεγάλωσε τον σύλλογο… του έδωσε πνοή… ήταν ένα από τα όνειρα της διοίκησης και προσωπικά δικό μου. Όταν μίλησα για πρώτη φορά με τους εκπροσώπους των γονιών και τον προπονητή Γιάννη Ζαχαρίου τους υποσχέθηκα ότι θα βοηθήσω όσο μπορώ και θα το κάνω. Ήδη υπάρχουν και 3-4 παιδιά του 1998 που σε συνεργασία με τον προπονητή θα τα παρακολουθήσω και θα τους δώσω παραστάσεις σε προπονήσεις και φιλικά αρχικά, στην συνέχεια βλέπουμε, ανάλογα την εξέλιξη που θα έχουν».

Η ανακοίνωση

Σας προσκαλούμε αύριο Δευτέρα 12/8/2013 και ώρα 20:00 στο γήπεδο της Άνω Σύρου στην 1η της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2013-2014. Θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για μια Καλή και Υγιή χρονιά και στη συνέχεια η 1η προπόνηση της νέας περιόδου. Όσοι επιθυμείτε να δείτε την ομάδα μας από κοντά στην 1η της θα μπορείτε να παρευρεθείτε.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ – ΕΝΑ ΝΗΣΙ – Α.Ο.ΣΥΡΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ!!!

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares