Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 07:18

Ο Κοπανίδης στο τιμόνι του Μαρπησσαϊκού Αστέρα

Σε μια εγγυημένη λύση για να αναλάβει την Ένωση Μαρπησσαϊκού Αστέρα, προχώρησαν οι παριανοί.

Ένας γνώριμος στα κυκλαδικά γήπεδα, ο προπονητής κ Τάσος Κοπανίδης θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Η επιλογή του κ. Κοπανίδη ήταν τόσο από την διοίκηση του Αστέρα όσο και με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων του Μαρπησσαϊκού.

Ο έμπειρος τεχνικός φημίζεται για τον δυναμικό του χαρακτήρα και για την πειθαρχία που επιβάλει στις ομάδες που έχει κάτσει στον πάγκο.

 

Πρώτη συνάντηση παικτών προπονητή…

Σήμερα στις 19:00 στο Γήπεδο των Μαρμάρων, θα γίνει η πρώτη συνάντηση των παικτών με τον κ. Κοπανίδη. Στην συνάντηση αυτή θα καθοριστεί η ημερομηνία και οι ώρες της προετοιμασίας της ομάδας.

 

Δηλώσεις προπονητή…

Ο κ. Κοπανίδης ως προπονητής του Μαρπησσαϊκού Αστέρα μας έκανε τις εξής δηλώσεις: «Το εγχείρημα της Ένωσης Μαρπησσαϊκού Αστέρα, είναι μια σημαντική κίνηση που με βρίσκει απόλυτα θετικό. Χαίρομαι που θα συμμετάσχω σ’αυτή την προσπάθεια και σκοπεύω από τη μεριά μου να βοηθήσω ώστε να μπουν στέρεες βάσεις για το μέλλον, αφού το σκεπτικό της ένωσης δεν είναι να εξελιχθεί αυτή σε ένα εντυπωσιακό αλλά σύντομο πυροτέχνημα, αλλά να γίνει το πρώτο βήμα αναβάθμισης του αθλητισμού της περιοχής. Οι ποδοσφαιριστές κι’ από τις δύο ομάδες δείχνουν να έχουν διάθεση και ενθουσιασμό και αυτό για μένα (με δεδομένη την συμπαράσταση της διοίκησης) είναι μήνυμα ότι η συνεργασία μας έχει όλες τις προϋποθέσεις σύντομα να αποδώσει καρπούς»

 

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Αθλητική Ένωση της Νότιας Πάρου και σύντομα αναμένονται να ανακοινωθούν από τώρα, συνεργασία και άλλων τμήματων των συλλόγων.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares