Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 16:24

Στην μνήμη του νεαρού αθλητή του Αστέρα Κορθίου ''Σταύρου Παντερλή''

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του νεαρού αθλητή ΑΣΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ ''Σταύρου Παντερλή'' ξεκίνησε ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Α.Ο. ΚΟΡΘΙΟΥ και των Νέων του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ που έφερε την 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα παίδων Κυκλάδων, χθες 19/8/2013 στο γήπεδο Αλαμανιάς.

Του αγώνα των παλαιμάχων, προηγήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας γυναικών μεταξύ μητέρων και των κορών τους, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στην εκδήλωση.

Μετά το πέρας των αγώνων δόθηκε κέρασμα από την οικογένεια ''Παντερλή'' και απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.

Ο Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ την φετινή χρονιά αντί απονομής επάθλου στους νικητές, αποφάσισε να προσφέρει δωρεά, προς τιμή της μνήμης του αθλητή του ''ΠΑΝΤΕΡΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ'', δύο φιάλες οξυγόνου για εξοπλισμό του ασθενοφόρου οχήματος Κορθίου Άνδρου.

gynaikes-filiko-kor8i-2013
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Άνδρου κος Γλυνός Ιωάννης, παλαίμαχος παίκτης του Α.Ο. ΚΟΡΘΙΟΥ, ο οποίος χάρηκε την προσπάθεια των παλαιών συναθλητών του.

Για την ιστορία εμφανίσθηκαν οι παλαίμαχοι: Παπαδημητρίου Ιωάννης, Ρόμπος Νικόλαος, Μάστορης Ιωάννης, Γριμπίρης Δημήτριος, Καραχάλιος Γιώργος, Ζαγοραίος Γιώργος, Καλογρίδης Παναγιώτης, Παντερλής Ιωάννης, Βαρθολομαίος Αντώνιος, Τρανάκος Γεώργιος, Παρλιάρος Ιάκωβος, Πατσαρός Αντ., Στρατής Βασίλειος, Αντωνέλλος,

Το Δ.Σ. του Αστέρα Κορθίου σας ευχαριστεί για την παρουσια και συμμετοχη σας στην εκδήλωση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares