Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 16:17

Σταματίου – Περιάλης: Απλά… είναι η δουλειά μας

Στον ΑΟ Σύρου, όσο και να θέλουν να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους, σίγουρα θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους με την εικόνα που έδειξε η ομάδα τους στον πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα για φέτος κόντρα στη Μύκονο.

Το αποτέλεσμα όπως λένε και οι προπονητές σε έναν φιλικό αγώνα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Στην προκειμένη περίπτωση του ΑΟ Σύρου όμως δεν θα έλεγα ότι ισχύει το ίδιο, αφού οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού έκαναν πολλούς να τη χρήζουν "ομάδα Γ΄Εθνικής". Έτσι ο ΑΟ Σύρου πρέπει να αποδείξει στους αμφισβητίες ότι, «δεν είναι ελέφαντας» και στους φίλους της ομάδας ότι γίνεται μια σοβαρή κίνηση που PERIALIDES ME RAOYZAIOαποσκοπεί στην επιστροφή του μεγάλου ΑΟΣ. Συνεπώς μετά το προχθεσινό φιλικό, αμφότερες οι δύο προαναφερόμενες πλευρές πήραν πιστεύουμε τις απαντήσεις που ήθελαν.

Υπάρχει καλό κλίμα

Πάμε όμως στα αγωνιστικά και πιο ειδικά τι είπαν στο sportcyclades.grοι δύο παίκτες που άνοιξαν τον προσωπικό τους λογαριασμό στους σκόρερ του ΑΟΣ, πετυχαίνοντας παράλληλα τα 3 πρώτα γκολ της ομάδας τους για φέτος.

Ο Βαγγέλης Περιάλης που μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον ΑΟ Σύρου πέτυχε κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου το παρθενικό του γκολ στην ομάδα και με την συνολική του εμφάνιση έδειξε πως αποτελεί μια δυνατή λύση στα χέρια του προπονητή του. Ο ίδιος τόνισε ότι το να σκοράρει ένας επιθετικός παίκτης είναι απλά η δουλειά του: «Δεν στέκομαι ιδιαίτερα στο τέρμα που πέτυχα, ούτος η άλλος ένας επιθετικός παίκτης πρέπει να σκοράρει. Πιστεύω ότι από θέμα ψυχολογίας σίγουρα βοηθάει. Το κυριότερο για μένα είναι το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, η καλή δουλειά που γίνεται, πράγμα που σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτουμε θα μας φτάσει πιστεύω στον στόχο μας».

STAMATIOY FANELAΔεν παίζει ρόλο ποιος σκοράρει

Για τον Ιάκωβο Σταματίου δεν χρειάζονται συστάσεις, άλλωστε στη μέχρι σήμερα καριέρα του έχει μάθει να μιλάει εντός γηπέδου, όπου αποδεικνύει γιατί είναι ένας παίκτης για μεγαλύτερα πράγματα. Έπαιξε μόλις 45 λεπτά στο φιλικό με τον ΑΟ Μυκόνου και πέτυχε δύο τέρματα! «Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα δυνατό τεστ απέναντι σε μια ομάδα Γ΄Εθνικής. Νομίζω ότι πήγαμε αρκετά καλά αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν το πρώτο μας φιλικό. Ο προπονητής μας δοκίμασε δύο ενδεκάδες και νομίζω ότι είδε τα υπέρ και τα κατά μας. Θα δουλέψουμε σκληρά πάνω στα αρνητικά σημεία για να είμαστε πανέτοιμοι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για τα τέρματα που πέτυχε και για τον ΑΟ Μυκόνου είπε: « Τα γκολ είναι φυσικό φαινόμενο για έναν επιθετικό, έτυχε να τα πετύχω εγώ… καλύτερα όμως να μιλάμε για την οργανωμένη και ταυτόχρονα επαγγελματική δουλειά που γίνετε στην ομάδα… αυτό μου αρέσει εμένα. Όσο για τη Μύκονο είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει αποκτήσει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα καταφέρει να έχει μια καλή πορεία στη Γ΄Εθνική».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares