Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 00:33

Πούλος: Δεν καβαλάμε το καλάμι

Την Κυριακή 8/9 ο ΑΟ Σύρου θα δώσει το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι για φέτος. Η συριανή ομάδα θα ταξιδέψει στην Πάρο, όπου στις 15:00 το μεσημέρι στο γήπεδο της Παροικίας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πάρου.

Φυσικά το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται για τους προπονητές των δύο ομάδων ώστε να αποκομίσουν χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς και οι δύο αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον 1ο και τον 2ο όμιλο αντίστοιχα. Πάντως ο ΑΟ Σύρου θέλει και άλλα φιλικά παιχνίδια και ήδη μιλάει με ομάδες με σκοπό να πραγματοποιήσει ακόμα δύο ακόμη παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα.

2ο σπίτι μου η Πάρος

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Πάρου είναι μία από τις ομάδες, που έχει εργαστεί ο νυν προπονητής του ΑΟΣ Μάκης Πούλος επί τρία έτη (06-07, 08-09, 09-10). Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός στο πέρασμα του από τον πάγκο της Παριανής ομάδες μετρά μεγάλες επιτυχίες και αρκετούς τίτλους, καθώς εκείνες τις χρονιές ο ΑΟ Πάρου ήταν πρωταγωνιστής τόσο σε επίπεδο Ανδρών, όσο και στα πρωταθλήματα Νέων και Παίδων.

Ο ίδιος πάντως μιλώντας στο sportcyclades.grαπάντησε στο ερώτημα, πως μπορεί να είναι τα συναισθήματα για έναν προπονητή όταν αγωνίζεται έστω και σε φιλικό αγώνα, κόντρα σε ένα σωματείο που εκεί έχει ζήσει τόσα πράγματα «Δεν μπορώ να το κρύψω… κάθε φορά που παίζω κόντρα στον ΑΟ Πάρου υπάρχουν περίεργα συναισθήματα για μένα. Έχω ζήσει μεγάλες χαρές σε αυτή την ομάδα και θα πρέπει να σας πω ότι η Πάρος είναι το 2ο σπίτι μου στις Κυκλάδες. Στον αγώνα της Κυριακής θα δω παιδιά στον ΑΟ Πάρου με τα οποία εργαζόμουν όταν αυτά ήταν στα τμήματα του παιδικού και του προπαιδικού… έτσι είναι αυτονόητο να υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα… μέχρι εκεί όμως, είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε στην Πάρο για να παίξουμε έναν φιλικό αγώνα που θα μας δώσει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα».

Φουλ επίθεση

Όσο για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου ο Μάκης Πούλος θέλει να κρατήσει μόνο τα καλά και όπως χαρακτηριστικά είπε να μην υπάρξει σε καμία περίπτωση "καβάλημα του καλαμιού", άλλωστε ο έμπειρος τεχνικός έχει τονίσει στο παρελθόν ότι θέλει η τόνοι να είναι χαμηλά «Μπορεί να χάρηκα για το καλό ξεκίνημα, αλλά είμαι υποχρεωμένος να το βλέπω τα φιλικά παιχνίδια μόνο από την σκοπιά του Προπονητή… άλλωστε τα φιλικά δεν έχουν βαθμούς! Είπα και στους παίκτες μου ότι πρέπει να είμαστε μετρημένοι και ότι έχουμε μια μεγάλη σε διάρκεια χρονιά μπροστά μας. Δεν πρέπει να καβαλήσουμε κανέναν καλάμι, ούτε φυσικά κάνουμε κάτι τέτοιο… βάζουμε το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε».

Ρωτήσαμε τον Μάκη Πούλο αν έμεινε ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου στον φιλικό αγώνα κόντρα στη Μύκονο «Παρά το ακατάλληλο της μέρας και της εποχής πιστεύω ότι είχαμε αρκετό κόσμο, φυσικά χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο γιατί κάνουμε μια ωραία προσπάθεια και σαν ομάδα έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα. Θέλουμε ο κόσμος να είναι πλάϊ μας και να χαρεί όλη τη σεζόν την ποιότητα που υπάρχει, καθώς και την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα».

Είδαμε πολλές δοκιμές... το σχήμα που θα αγωνίζεται η ομάδα υπάρχει κατασταλαγμένο αυτή τι στιγμή στο μυαλό σας; « Ακόμα όχι 100% έχω καταλήξει σε μερικά πράγματα και μέχρι τον πρώτο αγώνα θα είμαστε πανέτοιμοι. Την Κυριακή θα δείτε άλλο σχήμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα βρέξει-χιονίσει θα παίξει 4-3-3».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares