Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 07:26

Πειραμάτων συνέχεια στην Πάρο...

Σε δύο προπονητικά σαραντάλεπτα, βρήκαν την ευκαιρία οι προπονητές του Νηρέα Γ. Μοστράτος και του ΑΟ Πάρου Τάκης Τριανταφυλλάκος, να κάνουν μία δυνατή προπόνηση και να τεστάρουν τους παίκτες τους.

Ο Νηρέας με γκολ του Μοστράτου στο 31',πήρε την άτυπη νίκη στο φιλικό και ετοιμάζεται για τον αγώνα κυπέλλου με την ένωση Αστέρα-Μαρπησσαικού.

alt

Για τον ΑΟΠ ήταν το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό, πήραν πάλι άπαντες χρόνο συμμετοχής και πλέον ο κ. Τριανταφυλλάκος έχει πλήρη εικόνα του ρόστερ από τα συνεχόμενα φιλικά, κάτι που ήταν απαραίτητο εν'όψει των τελικών επιλογών του. 

Να θυμίσουμε ότι ένα 24ωρο πριν ο ΑΟΠ είχε αγωνιστεί με τον ΑΟ Σύρο.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος), Χαριστός, Κασιμάτης, Σιέττος, Σταθερός, Πετρόπουλος, Δημογιάννης, Γιουρτζίδης, Κρώνης, Αρκουλής, Φραγκογούλας, Κρουσταλάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Λάμπρου, Καντιώτης, Τσαντουλής, Δαφερέρας, Ξένος, Διακάτος, Πρίφτης, Σιφναίος, Σκιαδάς, Καζακίδης, Σένκα.

ΝΗΡΕΑΣ: (Μοστράτος), Παπαδάκης, Ρούσσος Π., Αλγκερτ, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Μετάι, Χατζία, Κορτιάνος, Ρούσσος Δ., Τόδρη, Μοστράτος.

Αγωνίστηκαν και οι: Σουλίδης, Παγώνης, Τριπολιτσιώτης Π., Ρούσσος Δ., Χασάνι, Ζένελι, Τσενάι, Τριπολιτσιώτης Ι. και ο μικρός Χρ. Τζανακόπουλος.

 

 

Την ερχόμενη Κυριακή στις 6 στο Γήπεδο της Ερμούπολης, ο ΑΟΠ θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό ΑΟΣ για την άτυπη ρεβάνς του φιλικού.

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares