Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 14:08

Ευκαιρίες από Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr.

Ένα ακόμα πλούσιο κουπόνι κρατάμε στα χέρια μας και αναμένουμε ένα «καυτό» Σαββατοκύριακο και με αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην Ελλάδα η 9η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της με 3 αναμετρήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Στην Ευρώπη δύο σούπερ ντέρμπι σε Ισπανία και Γερμανία «τραβούν» τα βλέμματα. Ο λόγος για το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και Σάλκε – Ντόρτμουντ.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας σημεία με τη Γερμανία που έχει σήμερα την τιμητική της. Από την Bundesliga κρατάμε δυνατά τον Άσσο της Λεβερκούζεν κόντρα στην Άουγκσμπουργκ σε απόδοση 1.60. Πέντε νίκες για τη Λεβερκούζεν στη μεταξύ τους προϊστορία, μόλις μία για την Άουγκσμπουργκ και αυτή σε φιλικό το καλοκαίρι του 2012. Πέρυσι μάλιστα η Λεβερκούζεν είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, με 2-1 εντός έδρας και 3-1 εκτός. Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη η Άουγκσμπουργκ (μία ισοπαλία, τρεις ήττες), σε όλα τα παιχνίδια ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο σκορ με 1-0! Συνεχίζουμε με το σούπερ ντέρμπι Σάλκε – Ντόρτμουντ και το Over 3 σε απόδοση 1.90. Ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, με σχέσεις μίσους μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στη Γερμανία. Η Σάλκε κέρδισε την περασμένη αγωνιστική περίοδο και τα δύο παιχνίδια απέναντι στη Ντόρτμουντ, με 2-1 σκορ εντός και εκτός έδρας. Πριν δύο σαιζόν, η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που κέρδισε και τα δύο παιχνίδια. Απόλυτα μοιρασμένη και η συνολική προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων, με Σάλκε και Ντόρτμουντ να μετρούν από 29 νίκες, ενώ και 24 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στο Over 3,5 και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σάλκε στο πρωτάθλημα . Στο G/G και τα επτά τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους με γηπεδούχο τη Σάλκε, ενώ τα έξι από αυτά ήταν και στο Over 2,5! Έτσι θα πάμε με το Over 3 γκολ, στοίχημα που επιβεβαιώνεται αν μπουν πάνω από 3 γκολ, ενώ σε περίπτωση που μπουν ακριβώς τρία τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Περνάμε στη Β’ Γερμανίας από όπου πάμε δυνατά με το Χ2 της Πάντερμπορν κόντρα στη Φορτούνα Ν. σε απόδοση 2.20. Από το ίδιο παιχνίδι κρατάμε και το Over 3 σε απόδοση 2.50. Αήττητη η Πάντερμπορν στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας (3-3-0), με τη Φορτούνα να έχει μόλις μία στα 13 πιο πρόσφατά τους (1-7-5). Με... φόρα μετά το μεγάλο διπλό στη Σαν Πάουλι, η Πάντερμπορν δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ΦΣΒ Φρανκφούρτης κι έφτασε στο επιβλητικό 4-2 για τη δεύτερη διαδοχική της νίκη. Πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα έδωσαν αυτά τα δύο τρίποντα στην ομάδα του Μπράιτενραϊτερ, αφού κατάφερε να αυξήσει στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή της από την τελευταία τριάδα και να νιώθει σίγουρα πλέον πιο άνετα. Τέλος από τη Zweite Liga επιλέγουμε επίσης τον Άσσο της Φρανκφούρτης κόντρα στην Άλεν σε απόδοση 2.05 στην Cashpoint.

 

Μπορεί το «Διπλό» η Ρεάλ Μαδρίτης

Περνάμε στην Ισπανία όπου σήμερα τα φώτα πέφτουν στο σούπερ ντέρμπι της Primera Division μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς επιλέγουμε να πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 3.60. Τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων απανταχού στην υφήλιο θα είναι στραμμένα σήμερα στο «Καμπ Νου», για το «κλάσικο» της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το πρώτο της φετινής σεζόν. «Μπλαουγκράνα» και «μερένγκες» θα κοντραριστούν για 19η φορά στις τελευταίες 4 σεζόν, με την Μπάρτσα να αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε ματς με τη μισητή της αντίπαλο (ανεξαρτήτως έδρας, για όλες τις διοργανώσεις) και ταυτόχρονα να έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 εντός έδρας ματς με τη «βασίλισσα» (1-2-2) για όλες τις διοργανώσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο «Καμπ Νου» (2 για πρωτάθλημα, 2 για Κόπα ντελ Ρέι, 1 για ισπανικό Σούπερ Καπ), μετρώντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε αυτή την πεντάδα αγώνων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει και στις 6 τελευταίες επισκέψεις της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» για όλες τις διοργανώσεις (8 γκολ συνολικά). Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μάλαγα – Θέλτα όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.13. Μόλις μία νίκη για τη Μάλαγα στα τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια της με τη Θέλτα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν (3 ισοπαλίες, 3 ήττες). Κλείνουμε με το Χ2 της Γρανάδα στην έδρα της Έλτσε σε απόδοση 2.00. Η Έλτσε μετρά μόλις 4 νίκες σε σύνολο 18 αγώνων με τη Γρανάδα για τη «μεγάλη» κατηγορία, ανεξαρτήτως έδρας (9 νίκες για Γρανάδα, 5 ισοπαλίες). Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πλαίσιο της Σεγούντα Ντιβιζιόν της σεζόν 2010/11 (2 ματς για την κανονική περίοδο και 2 για τον τελικό των πλέι οφ ανόδου), με την ισοπαλία να χαρακτηρίζει και τις 4 αυτές αναμετρήσεις. Η Γρανάδα είχε κερδίσει τότε την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έναντι της Έλτσε.

Με την ισοπαλία στο Σπέτσι-Μόντενα

Περνάμε στην Ιταλία από όπου έχουμε κρατήσει 3 αγώνες για τη Β’ Ιταλίας. Αρχικά πάμε με το Χ (2NB) στον αγώνα Σπέτσι – Μόντενα σε απόδοση 2.20. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση ισοπαλίας, ενώ αν νικήσει η Μόντενα τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» της Τερνάνα με αντίπαλο την Κροτόνε σε απόδοση 2.05, ενώ στην αναμέτρηση Μπρέσια – Σιένα θα πάμε με το 2 Draw No Bet που πληρώνει 2.38. Αήττητη είναι η Τερνάνα στα τρία τελευταία μεταξύ τους, έχοντας κερδίσει τα δύο και χωρίς να έχει δεχθεί ούτε γκολ!

Over 2.5 στο «Μεγάλο Νησί»

Από την Αγγλία έχουμε ξεχωρίσει το Over 2.5 στον αγώνα Μάνσφιλντ – Πλίμουθ σε απόδοση 2.12. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών τριών βασικών αμυντικών. Η Μάντσφιλντ σε όλα τα εντός έδρας παίζει φουλ επίθεση, ενώ η Πλίμουθ θα παραταχθεί με σκοπό να πάρει το τρίποντο.

Μεγάλο χάντικαπ στην Κηφισιά

Στο Μπάσκετ έχουμε επιλέξει δυνατά το +8.5 της Κηφισιάς κόντρα στον Άρη στο ΠΑΛΕ σε απόδοση 1.95. Γενικά οι εταιρίες έχουν δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη μέχρι σήμερα στον Άρη. Καλό σύνολο έχει παρουσιάσει ο Βαγγέλης Αγγέλου αλλά οι αδυναμίες είναι εμφανείς σε ένα λειψό ρόστερ. Οι πιτσιρικάδες του Άρη είναι πολύ καλοί αλλά δεν μπορούν να είναι σταθεροί. Η νεοφώτιστη Κηφισιά έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες, όπως ο Τσαλδάρης που παλιότερα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη. Πολλοί οι 8.5 πόντοι που δίνονται χάντικαπ στην Κηφισιά και θα την εμπιστευθούμε. Κηφισιά +8.5 λοιπόν. Από τη Γερμανία έχουμε ξεχωρίσει δύο αγώνες. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ουλμ – Τρίερ και Φοίνιξ Χάγκεν – Μπραουνσβάιγκ. Η Ουλμ έχει ήδη δυο ήττες και δεν έχει περιθώρια για πολλές άλλες αφού φυσικά ο στόχος της είναι η τετράδα. Αγώνες σαν τον σημερινό τους καθαρίζει παραδοσιακά πολύ εύκολα. Η Τρίερ παίζει καλά μόνο στην έδρα της μέχρι σήμερα οπότε το χάντικαπ των 9.5 πόντων λογικά θα καλυφθεί άνετα. Επιλογή μας αποτελεί η Ουλμ -9.5. Είναι ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θα τρέξουν πολύ. Η Χάγκεν θα αγωνιστεί με τον κλασσικό της τρόπο και η Μπραουνσβάιγκ θα ακολουθήσει αλλιώς θα φύγει με 30 πόντους στο κεφάλι. Ο Σουάν δεν μπορεί να ξανακάνει τόσο απαράδεκτη εμφάνιση και σήμερα θα σκοράρει πάρα πολύ. Το όριο των 170.5 πόντων φαίνεται εξωπραγματικό για 40λεπτο αγώνα αλλά είναι φυσιολογικότατο για το αποψινό ζευγάρι. Παραθέτουμε τα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους. 102-83, 89-78, 96-75, 74-103, 101-92, 81-92. Οπότε Over 170.5 είναι η επιλογή μας. Τέλος από την Ισπανία θα πάμε με το +8.5 της Φουενλαμπράδα κόντρα στην Κανάριας. Η νίκη της Κανάριας μέσα στην ισχυρή Σαραγόσα ήταν έκπληξη και ουσιαστικά δημιουργεί και την τάση στο αποψινό παιχνίδι όσον αφορά τις αποδόσεις στο στοίχημα. Οι δυο ομάδες είναι παρόμοιες και χάντικαπ 8.5 πόντων στην Ισπανία είναι σχετικά μεγάλα, αν εξαιρέσουμε τις 3-4 μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Αναμένουμε την Φουενλαμπράδα να μένει κοντά σε όλο το 40λεπτο και τη στηρίζουμε με το χάντικαπ +8.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares