Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 14:53

Παίρνει αποτέλεσμα η Σάντερλαντ‏

Καλό στοιχηματικό… χειμώνα και επίσημα από σήμερα! Οι πρεμιέρες σε Σούπερλιγκ, Ισπανία και Ιταλία ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου, μαζί, φυσικά, με τα παιχνίδια των υπόλοιπων «μεγάλων» πρωταθλημάτων. Πάμε αμέσως στις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα και τις εταιρίες στοιχήματος με άδεια στην Ελλάδα.

Στηρίζουμε Σάντερλαντ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Σάντερλαντ – Σουόνσι, στην οποία θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 1.85. Όταν μετράς παθητικό επτά γκολ στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος, τότε μάλλον η κατάσταση είναι... προβληματική. Η Σάντερλαντ παρουσιάζει σαφέστατα κενά στην άμυνα και το στοιχείο αυτό αποτελεί την κύρια αιτία για τη μηδενική συγκομιδή βαθμών. Στην πρεμιέρα έφυγε με το βαρύ 4-2 από την έδρα της Λέστερ, έχοντας... καταφέρει να δεχθεί τρία γκολ στο διάστημα 11-25’. Πιο ηχηρό, όμως, ήταν το εντός έδρας «χαστούκι» του περασμένο Σαββάτου από τη Νόριτς, καθώς η απώλεια ήταν ουσιαστικά... έξι βαθμών και όχι τριών (με δεδομένο ότι αμφότερες βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή). Ως εκ τούτου, το σημερινό παιχνίδι με τη Σουόνσι αποκτά πρόωρο κομβικό χαρακτήρα και το θετικό αποτέλεσμα είναι αναγκαίο για τη Σάντερλαντ.

Over από την Α’ Αγγλίας

Μία ακόμη πρόταση προκύπτει από την Αγγλία, από την Α’ κατηγορία αυτή τη φορά, και είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.93 στο παιχνίδι Κρου – Μπέρι. Μόλις ένα βαθμό έχει μαζέψει η ομάδα του Ντέιβις μετά από τρεις αγωνιστικές, αφού ηττήθηκε και στην έδρα της Κόβεντρι πριν από τέσσερις ημέρες με 3-2. Το πάλεψε βέβαια η Κρου και ήταν πολύ μαχητική, άγγιξε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά στο φινάλε του αγώνα λύγισε αποχωρώντας με άδεια χέρια. Αξιοσημείωτο πως πέτυχε τα πρώτα της τέρματα στο πρωτάθλημα, αλλά αμυντικά εξακολουθεί να έχει σοβαρά θέματα. Από την άλλη, άμυνα για τα... πανηγύρια έχει η Μπέρι. Απέναντι σε μία ομάδα που μόνο για την επίθεσή της δε φημίζεται, όπως είναι η Φλίτγουντ, κατόρθωσε να δεχτεί τέσσερα γκολ και να υποστεί την πρώτη φετινή ήττα της. Το υπέρ της 2-1 στο 20λεπτο, έγινε 2-4 κι αυτό παρ' ό,τι δεν δέχτηκε γενικά πολλές φάσεις στα καρέ της, αλλά η αμυντική της γραμμή εμφανίστηκε εξαιρετικά αναποτελεσματική. Σε κανένα φετινό της ματς δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν η Μπέρι, ψάχνοντας απόψε και το πρώτο της τρίποντο.

Προβάδισμα ο Ηρακλής

Περνάμε στη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Καλλονή – Ηρακλής, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σέντρα στη Μυτιλήνη, με την Καλλονή να υποδέχεται τον Ηρακλή, σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα «μάχη». Άλλωστε, πάντα αναμένονται με ενδιαφέρον οι πρεμιέρες νεοφώτιστων ομάδων, πόσο μάλλον όταν απουσίασαν για τέσσερα χρόνια απ’ τη Σούπερλιγκ (Ηρακλής). Παρελθόν με αντιδικίες (για οφειλόμενα) ο Βαγγέλης Βλάχος στην Καλλονή, νέος προπονητής ο Θαλής Θεοδωρίδης, μέχρι πέρυσι βοηθός. Το ρόστερ έχασε πολύτιμες μονάδες όπως οι Λεοζίνιο, Πετρόπουλος, Χουάνμα και Γιορέντε, με τις προσθήκες μέχρι στιγμής να έχουν φτάσει τις 11.

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Ηρακλή, αυτή που εδώ και τέσσερα χρόνια ονειρευόταν και επιζητούσε. Επιστρέφει στη Σούπερλιγκ, εκεί όπου η ιστορία του επιτάσσει να βρίσκεται. Έρχεται με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλό, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να έχει «στρώσει» τα διοικητικά, αλλά και τα οικονομικά ζητήματα σε περίοδο «ασφυξίας» και τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει την περσινή πορεία. «Τρένο» ανέβηκε ο «γηραιός» απ’ τη Φούτμπολ Λιγκ, απόλυτα δίκαια και καθαρά. Ο Παπαδόπουλος ήθελε να κρατήσει τον βασικό «κορμό» της ομάδας και έτσι και έγινε. Δεν υπήρξε ούτε μια σημαντική αποχώρηση, ανανέωσε όλη η «ραχοκοκαλιά» του ρόστερ, ενώ οι μεταγραφές ήταν λίγες και καίριες. Ξεχωρίζει η επιστροφή του Βέλλιου, θα δώσουν πολλές βοήθειες οι έμπειροι Λαζάρ και Μακρής, χρήσιμοι παίκτες οι Χαντί και Καρλίτος, ερωτηματικό ο ταλαντούχος, αλλά ιδιόρρυθμος Μπουλούτ.

Άουγκσμπουργκ με κάλυψη

Η επόμενη πρόταση έρχεται από την Μπουντεσλίγκα και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.40 στην αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Άουγκσμπουργκ. Πάλεψε όσο μπορούσε στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 17’ το συγκρότημα του Βεχ κατάφερε να μειώσει με το γκολ του Ράιναρτς (19’), το οποίο ήταν και το τελευταίο στην αναμέτρηση των δύο ομάδων. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Βαϊνζίερλ υποδέχτηκε στην έδρα του τη Χέρτα, από την οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλού (48’). Αξίζει να σημειώσουμε πως η Άουγκσμπουργκ αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές για ένα ολόκληρο ημίχρονο, καθώς ο Μπομπαντίγια αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και δεν θα δώσει το «παρών» στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Με τα γκολ στη Νίκαια

Συνεχίζουμε με Γαλλία και το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Νις – Καέν. «Λαβωμένη» από πάρα πολλές απουσίες, η Νις στάθηκε πάρα πολύ καλά την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Τρουά και έφτασε μια «ανάσα» απ’ το να πάρει μια σπουδαία νίκη. Έκανε φοβερό πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε 1-3 εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, ενώ στο 44’ η Τρουά έμεινε με 10 παίκτες. Ιδανικές οι συνθήκες για τη νίκη, ωστόσο στο δεύτερο μέρος άρχισαν να φαίνονται οι αμυντικές αδυναμίες της Νις, που έπαιζε με σύνθεση ανάγκης. Στις καθυστερήσεις δέχτηκε την ισοφάριση από στημένη φάση και υποχρεώθηκε στην ισοπαλία (3-3). Ιδανικό το ξεκίνημα της Καέν στο φετινό πρωτάθλημα, σημείωσε 2/2 νίκες κόντρα σε Μαρσέιγ και Τουλούζ, αμφότερες με σκορ 1-0. Την περασμένη εβδομάδα ήταν ανώτερη απ’ την Τουλούζ στα σημεία, δεν έκανε κάποια φοβερή εμφάνιση, αλλά είχε την πρωτοβουλία και ευτύχησε να προηγηθεί από στημένη φάση στο 69’. Δεν απειλήθηκε καθόλου στη συνέχεια, ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα είδε τον αντίπαλο να έχει δοκάρι μέσα απ’ τη μικρή περιοχή, μια στιγμή όπου η Καέν στάθηκε τυχερή.

Μπορεί το Κάνσας

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το «Χ2» σε απόδοση 1.93 στο ματς Κολόμπους – Κάνσας, για το πρωτάθλημα της Αμερικής. Η άμυνα του Κολόμπους μπάζει από παντού. Μπορεί να έχει πολλές λύσεις και αρετές στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο υστερεί πάρα πολύ στην αμυντική λειτουργία. Ήταν καλύτερο κόντρα στην Νέα Υόρκη αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 2-2. Βαριά ήττα για το Κάνσας μέσα στο Σαν Χοσέ με 5-0. Πιάστηκε στον ύπνο, αφού έχανε 0-3 στο 27’ της αναμέτρησης. Η πρώτη ήττα μετά από 16 εντός έδρας επίσημα παιχνίδια για την ομάδα του Πίτερ Βερμίς, που έχασε την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας. Να θυμίσουμε ότι χρωστάει δύο παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά ενόψει συνέχειας, μιας και έχει πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα και άμα καταφέρει και το βγάλει τότε θα μπορεί αν ελπίζει στην πρωτιά.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares