Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 14:25

Στηρίζουμε Μίντιλαντ και Μπρέσια‏

Παρασκευή σήμερα και το στοιχηματικό πρόγραμμα αποτελεί το καλύτερο δυνατό «ζέσταμα» πριν από το Σαββατοκύριακο. Από Ιταλία, Γαλλία και Δανία προκύπτουν αξιόλογες επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ από το «μενού» δε θα μπορούσε να λείπει και η Euroleague. Πριν περάσουμε στις προτάσεις του Betarades.gr, μην ξεχνάτε ότι στην κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νόμιμα casino στο internet προκειμένου να παίζετε με ασφάλεια.

Προβάδισμα η Μίντιλαντ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το πρωτάθλημα της Δανίας και την αναμέτρηση Μίντιλαντ – Ράντερς, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.93. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Μίντιλαντ, αν και είχε κάνει δύο συνεχόμενες γκέλες με μία ήττα και μία ισοπαλία, φαίνεται να ξαναβρήκε τα πατήματά της κάνοντας στη συνέχεια δύο σερί νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0. Τελευταία από αυτές ήταν εκείνη απέναντι στην Άαρχους εντός έδρας, ενώ είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 3-1 εκτός έδρας απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ για το Europa League. Συνολικά δηλαδή, έχει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αν προσθέσουμε και εκείνη με 3-0 απέναντι στην Νέστβεντ εκτός έδρας για το Κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και αν δεν ήταν τόσο ασταθείς θα ήταν ακόμα ψηλότερα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, μετά από νίκες, έρχονται ήττες και αυτό δε βοηθάει στην ψυχολογία, για να στοχεύσει ακόμα περισσότερο, χτυπώντας στα ίσια τις Κοπεγχάγη και Μίντιλαντ. Εκτός έδρας πάντως τα καταφέρνουν πολύ καλά, καθώς έχουν τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Σήμερα, βέβαια, το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο και η Μίντιλαντ έχει τον πρώτο λόγο.

Παίρνει  αποτέλεσμα η Μπρέσια

Συνεχίζουμε με Β’ Ιταλίας και το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι Αβελίνο – Μπρέσια. Χωρίς νίκη παραμένει η Αβελίνο εδώ και πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Μετά τη (μοναδική, μέχρι στιγμής) νίκη που σημείωσε επί της Μόντενα (2-0 εντός έδρας) στις 12 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του Τεσέρ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Νοβάρα (0-0 εντός έδρας) και Λιβόρνο (1-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Κάλιαρι (2-1 εκτός έδρας), Μπάρι (2-1 εκτός έδρας) και Βιτσέντζα (4-1 εντός έδρας).

Από την άλλη, η Μπρέσια παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές σε επίπεδο πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Μποσκάλια επικράτησε των Προ Βερτσέλι (2-0 εντός έδρας) και Κόμο (3-1 εκτός έδρας). Στο ενδιάμεσο αυτών μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Άσκολι (0-0 εκτός έδρας) και Μόντενα (2-2 εντός έδρας). Θεωρούμε, λοιπόν, ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και στη σημερινή αναμέτρηση.

Οσέρ με κάλυψη

Τελευταία ποδοσφαιρική πρόταση, το «2 DNB» σε απόδοση 2.05 στο ματς της Β’ Γαλλίας, Νιόρ – Οσέρ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πλήρως ανταγωνιστική η Νιόρ στο τελευταίο χρονικό διάστημα, πήρε τρίτη σερί ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Χάβρη (0-0). Επέλεξε να παίξει φουλ παθητικά, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές φάσεις, στο φινάλε πήρε έναν άξιο πόντο που της ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Ήταν η τέταρτη ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπου η Νιόρ παραμένει αήττητη και η έκτη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, όπου μετράει ρεκόρ 1-6-1.

Επικίνδυνη έξοδος απόψε για την Οσέρ. Πριν τη διακοπή προέρχονταν από 3/4 νίκες ανεξαρτήτως έδρας, οι δύο εκ των οποίων στο γήπεδο της. Στους 14 πόντους η Οσέρ, απέχει μόλις 5 απ’ τη 2η Μετς, άπαντες στις τάξεις της θεωρούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο. Έχουν το προβάδισμα σήμερα οι φιλοξενούμενοι και θα τους στηρίξουμε, παίρνοντας, βέβαια, και την κάλυψη του Draw No Bet.

Under με… ρίσκο

Περνάμε στην Euroleague από την οποία προκύπτουν δύο επιλογές. Η πρώτη το Under 143.5 πόντοι σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι Ζιελόνα Γκόρα – Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Ζιελόνα Γκόρα και Ζαλγκίρις ανήκουν στον όμιλο C μαζί με τις Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Πινάρ Καρσίγιακα. Είναι προφανές ότι είναι οι δύο χειρότερες ομάδες του ομίλου και θα πρέπει να κάνουν μεγάλες εμφανίσεις για να διεκδικήσουν πρόκριση στο ΤΟΡ-16. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι πιο πολύ στρωμένη ομάδα γι’ αυτό και κατέκτησε το πρωτάθλημα από την άναρχη περσινή Τούροφ. Αντίστοιχα και η Ζαλγκίρις του Κράπικας με τους τόσους Λιθουανούς είναι πιο πολύ καλά συντονισμένη ομάδα με κύρια αφοσίωση την άμυνα. Κανονικά θα έπρεπε να ποντάρουμε στο +5.5 της Ζιελόνα Γκόρα που παίζει στην έδρα με αντίπαλο όχι κάποιο «θηρίο» όμως επειδή είναι πρεμιέρα το αφήνουμε μήπως και βρεθεί καλύτερο χάντικαπ στο live. Η μέχρι τώρα συμπεριφορά και των δύο δείχνει ότι θα πάνε σε πολύ αργό ρυθμό. Στη Λιθουανία η Ζαλγκίρις έχει μόλις 62 πόντους παθητικό κρατώντας στους 64 και 71 τις άναρχες, εξαιρετικά γρήγορες Σιαουλιάι και Νεπτούνας αντίστοιχα ενώ η Γκόρα δέχθηκε 56 από Κοσζάλιν και 66 από Ρόζα. Επιλογή με ρίσκο το Under 143.5.

Εμπιστοσύνη στην Αρμάνι

Η δεύτερη μπασκετική πρόταση είναι το χάντικαπ -2.5 πόντων (1.90 απόδοση) της Αρμάνι Μιλάνο στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Λαμποράλ Κούτσα. Στο Μιλάνο αναμετρώνται απόψε η Αρμάνι με τη Λαμποράλ για την πρεμιέρα του ομίλου Β. Οι δύο προπονητές που βρίσκονται αντιμέτωποι είναι Κροάτες με τον Ρέπεσα να είναι πιο έμπειρος αλλά τον Περάσοβιτς να είναι πιο επιτυχημένος. Η Αρμάνι είναι τόσο νέα ομάδα που έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ η Λαμποράλ έχει κρατήσει έναν κορμό από πέρσι, με εξαίρεση τον αρχηγό Σαν Εμετέριο που πήγε στη Βαλένθια. Αρμάνι και Λαμποράλ αναμετρήθηκαν πέρσι δύο φορές στο ΤΟΡ-16 με την κάθε ομάδα να επικρατεί στην έδρα της, 102-83 η Λαμποράλ στην Βιτόρια και 99-85 η Αρμάνι στο Μιλάνο. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σπουδαίες εμφανίσεις το Σαββατοκύριακο και εφόσον είναι παρόμοιας δυναμικότητας αυτό που θα μετρήσει θα είναι η έδρα κυρίως. Επιπλέον η Αρμάνι έχει δώσει ήδη τέσσερα επίσημα παιχνίδια ενώ η Λαμποράλ μόνο ένα, αν και τα φιλικά στο τουρνουά Γκομέλσκι με Ούνιξ και ΤΣΣΚΑ μπορούν να θεωρηθούν σαν επίσημα. Θα εμπιστευθούμε την Αρμάνι στην έδρα της με το μικρό χάντικαπ -2.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares