Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 13:41

Παίρνει αποτέλεσμα η Μάλμε, Over στη Μόσχα‏

Ευρωπαϊκή η εβδομάδα που διανύουμε, σήμερα διεξάγεται η δεύτερη ημέρα της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Betarades.gr ξεχώρισε τρεις επιλογές από το πρόγραμμα, με το πιο δυνατό σημείο να είναι το 1Χ της Μάλμε κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Επιλογές προκύπτουν και απ’ τις αναμετρήσεις ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη, ενώ σήμερα θα μας απασχολήσει και το μπάσκετ, όπου έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Eurocup. Να μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα καθώς και για τις ελληνικές εταιρίες στοιχημάτων.

Αντέχει η Μάλμε

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση της Μάλμε με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 2.09. Η Μάλμε μοιάζει η χειρότερη ομάδα του γκρουπ, είναι δεδομένο ότι διαθέτει λιγότερη ποιότητα απ’ τη Σαχτάρ, σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να πάει για δύο αποτελέσματα στην Ουκρανία. Μετράει 7/8 ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε μόνο τον Ολυμπιακό πέρυσι με 2-0 εντός έδρας. Είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, με σαφείς επιθετικές αδυναμίες, αλλά «σφιχτή» άμυνα. Βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του εγχώριου πρωταθλήματος, όπου δεν έχει στόχο εδώ και καιρό (5η θέση), η προσπάθεια να συνεχίσει στην Ευρώπη μέσω του Γιουρόπα Λιγκ είναι η μοναδική επιδίωξη που της έχει απομείνει. Απ’ την άλλη, τη χειρότερη άμυνα των δύο πρώτων αγωνιστικών των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ διαθέτει η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Δέχτηκε 7 γκολ από Ρεάλ Μαδρίτης (0-4) και Παρί Σεν Ζερμέν (0-3), παιχνίδια στα οποία δεν κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική, όσο κι αν προσπάθησε. Μαζί με την 7αρα που δέχτηκε απ’ την Μπάγερν πέρυσι, η Σαχτάρ έχει δεχτεί συνολικά 14 γκολ στα τελευταία τρία ματς της διοργάνωσης, εξαιρεθέντων των προκριματικών αγώνων του καλοκαιριού. Επειδή όμως η Μάλμε δεν είναι ούτε Μπάγερν, ούτε Ρεάλ και ούτε Παρί, οι Ουκρανοί σήμερα θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα. Ασφαλώς αναζητούν και το γκολ, το οποίος τους έλειψε στα τέσσερα τελευταία ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (χωρίς προκριματικά).

Με τα γκολ στη Μόσχα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους του Champions League, έτσι όπως εξελίσσεται, η ΤΣΣΚΑ έχει χάσει το πρώτο ματς από την Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία, αλλά νίκησε 3-2 στην Αϊντχόφεν εντός έδρας στο δεύτερο ματς των ομίλων. Έτσι βρίσκεται στην 3η θέση της 4ης ισοβαθμίας στο 2ο όμιλο. Στο πρωτάθλημα, τρέχει ένα εξαιρετικό σερί 12 αγώνων χωρίς ήττα, με μόλις δύο ισοπαλίες και βρίσκεται στο +5 από την δεύτερη Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τους ομίλους ως το μεγάλο φαβορί που θα κάνει περίπατο, αλλά τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι μέχρι και την δεύτερη αγωνιστική. Στο πρώτο ματς έχασαν 2-1 από την Αϊντχόφεν αν και είχαν προηγηθεί και παράλληλα έχασαν και τον Λουκ Σο για το υπόλοιπο της σεζόν μετά το δολοφονικό τάκλιν του Χέκτορ Μορένο. Στο δεύτερο νίκησαν δύσκολα 2-1 την Βόλφσμπουργκ εντός έδρας και είναι στην 2η θέση της 4ης ισοβαθμίας στο όμιλο.

Με χάντικαπ η Σίτι

Η τελευταία μας πρόταση απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται απ’ το ματς Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ της Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 2.11 (σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε το στοίχημα επιβεβαιώνεται. Εάν κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη. Οι «πολίτες» ξεκίνησαν με το αριστερό τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους με 1-2. Το διπλό, όμως, της 2ης αγωνιστικής στη Γερμανία (1-2 επί Γκλάντμπαχ) τους κρατά ζωντανούς. Το «στοίχημα» της ευρωπαϊκής διάκρισης αποτελεί τη μεγάλη προτεραιότητα της ομάδας και στη φετινή σεζόν και το σημερινό ματς αποτελεί το πλέον κρίσιμο τεστ. Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, καλείται σήμερα να ξορκίσει το μεγάλο φετινό «πονοκέφαλο», που δεν είναι άλλος από τις εκτός έδρας επιδόσεις της. Οι Ανδαλουσιάνοι αγνοούν το διπλό σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν, καθώς στο Τσάμπιονς Λιγκ έφυγαν ηττημένοι από το Τορίνο (2-0 από Γιουβέντους για τη 2η αγωνιστική των ομίλων) και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν κατόρθωσαν να επικρατήσουν επί των Μάλαγα (0-0), Λεβάντε (1-1), Λας Πάλμας (ήττα 2-0) και Εϊμπάρ (1-1).

Μπορεί το «διπλό» η Παλμέιρας

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το ποδόσφαιρο με την αναμέτρηση Φλουμινένσε – Παλμέιρας, όπου θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.20. Αν λάβουμε υπόψη τη συνολική εικόνα των δύο αντιπάλων στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τα μεταξύ τους αποτελέσματα, τότε η Φλουμινένσε προβάλλει ως το σαφές αουτσάιντερ. Όταν, όμως, μιλάμε για νοκ-άουτ φάσεις, τα στατιστικά... μπαίνουν στην άκρη. Για τη «Φλου» η πρόκριση στον τελικό αποτελεί το «γιατρικό», το οποίο θα ηρεμήσει τους απαιτητικούς οπαδούς της για τη μέτρια πορεία στη Serie A. Εκεί, όπου η ομάδα είναι 12η μετά το πέρας των πρώτων 31 αγωνιστικών. Η Παλμέιρας, από την πλευρά της, επέστρεψε το σαββατοκύριακο στα θετικά αποτελέσματα, με το διπλό επί της Αβάι να παίρνει τη σκυτάλη από ένα σερί μίας ισοπαλίας και δύο ηττών (με αυτή τη χρονική σειρά) σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η ομάδα από το Σάο Πάολο βρίσκεται στην 5η θέση του πίνακα με 48 βαθμούς, μόλις στο -1 από την 4η Σάντος. Στα προημιτελικά του Κυπέλλου η Παλμέιρας απέκλεισε την Ιντερνασιονάλ με μία ισοπαλία (1-1 εκτός) και μία νίκη (3-2 εντός). Στο 2-2-1 το σερί στα πέντε τελευταία «εκτός» για όλες τις διοργανώσεις.

Παίρνει την πρώτη νίκη ο Άρης

Πάμε στο Eurocup, εκεί όπου επιλέγουμε τη νίκη του Άρη επί της Μπούντουσνοστ σε απόδοση 1.73. Αν ο Άρης και η Μπούντουσνοστ θέλουν να είναι στην τετράδα που δίνει πρόκριση στο LAST-32 θέλουν να είναι αξιοπρεπείς εντός έδρας. Η Μπούντουσνοστ ξεκίνησε καλά και το ίδιο θέλει να κάνει απόψε ο Άρης. Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και έχει επιλέξει εξαιρετικούς ξένους για το ρόστερ, τους Χάγκινς, Μακνίλ, Ουότερς και Γουάιτ. Δεν είναι τυχαίο το οτι πέρασε στην τετράδα του κυπέλλου, κόντεψε να νικήσει τον Παναθηναϊκό, έχασε στις λεπτομέρειες από την πιο «γεμάτη» Τραμπζονσπόρ και έριξε 40ρα στον Αρκαδικο. Φυσικά η Μπούντουσνοστ είναι επίσης πολύ δυνατή ομάδα γιυατό και είναι πρωτοπόρος της Αδριατικής λίγκας. Στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ έξω από το Αλεξάνδρειο υπήρχαν άνθρωποι που έψαχνα εισιτήριο και δεν μπόρεσαν τελικά να μπουν. Η δίψα του λαού του Άρη είναι μεγάλη για μπάσκετ φέτος και απόψε θα έχει κόσμο το γήπεδο. Με την βοήθεια του κόσμου του ο Άρης μπορεί να κάνει την πρώτη του νίκη στο Eurocup.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares