Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 14:14

Στοίχημα: Με το Over στη Λαμία, στηρίγματα Άρσεναλ και Βιγιαρεάλ (vid)

Κυριακή (21/04) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους και οι μάχες για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού “φουντώνουν” ολοένα και περισσότερο. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Betshop.

Αναμένονται γκολ στη Λαμία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Λαμία έχει “καθαρίσει” με την υπόθεση παραμονή, ενώ ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση κι ελπίζει σε πολλαπλά θαύματα για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, μιας και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Επομένως, οι δυο ομάδες θα παίξουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση σκοράροντας με ευκολία, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.80.

Εύκολα η Άρσεναλ

Συνεχίζουμε με Premier League και την κόντρα της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας. Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Άρσεναλ βρίσκεται οριακά εντός της πρώτης τετράδας και των εισιτηρίων του Champions League, τη στιγμή όπου η Κρίσταλ Πάλας έχει “καθαρίσει” με το βασικό της στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Οι “κανονιέρηδες” είναι εξαιρετικοί το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα υποδεχθούν την Πάλας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Νάπολι και πιστεύουμε πως δύσκολα θα τους ξεφύγει το τρίποντο. Παρ' όλα αυτά ο άσσος προσφέρεται πολύ χαμηλά, έτσι θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω κρατώντας το Άρσεναλ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 1.90, ώστε να προσδώσουμε αξία στην επιλογή μας.

Παιχνίδι δίχως αύριο για τη Βιγιαρεάλ

Περνάμε στη La Liga και το πολύ κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Λεγανές. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια από τις χειρότερες σεζόν της πρόσφατης ιστορίας τους, καθώς βρίσκονται στη 16η θέση με 33 βαθμούς, όντας μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λεγανές από την πλευρά της έχει εξασφαλίσει την παραμονή της εδώ και καιρό, παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες και δεν αναμένεται να αποτελέσει εύκολη λεία. Παρ' όλα αυτά η Βιγιαρεάλ έχει και την ποιότητα αλλά και την εμπειρία για να πάρει ένα τόσο κρίσιμο ματς στην έδρα της και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 1.83. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως εντός έδρας το κίτρινο υποβρύχιο” βελτιώνεται αρκετά, μετρώντας μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Υψηλό σκορ στην Ισπανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Ανδόρρα – Σαραγόσα. Με Βαλένθια και Μπασκόνια, η Ανδόρρα έφαγε πολύ «ξύλο» αφού οι αντίπαλες ομάδες την υποχρέωσαν σε αργές επιθέσεις και δύσκολα σουτ για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Mε τη Σαραγόσα αυτό είναι απίθανο διότι η Σαραγόσα παίζει ελεύθερο μπάσκετ και μόνο με δική της μεγάλη επιθετική επίδοση μπορεί να κάνει «διπλό». Άλλωστε, στην έδρα της η Ανδόρρα αυξάνει κατά πολύ τις επιθετικές επιδόσεις της με 85.3 πόντους ανά αγώνα έναντι των 80 πόντων που σκοράρει ανά εκτός έδρας αγώνα, ούσα πιο άνετη θα δώσει έναν ταχύ ρυθμό στο παιχνίδι που αναμένεται να είναι θεαματικό. Καλή επιλογή το Over 172.5 σε απόδοση 1.93, μια επιλογή που θα ενισχυθεί αν η Σαραγόσα παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε αντίθεση με το 77-97 του πρώτο γύρου.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, όπως επίσης ένα γενικό βίντεο για την 29η αγωνιστική της Superleague.

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

29η αγωνιστική Superleague


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares