×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 259

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 260

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 13:43

Υψηλές αποδόσεις...

SC_Statler_Waldorf

O φίλος Waldorf, έχει κάνει το απόλυτο μέχρι τώρα και σας στέλνει στο ταμείο...πιο γρήγορα κι απ' τον ίσκιο σας!!! Τι ΓΑΤΑ και αηδίες...9 στα 9 το γειτονάκι μου. Κι εμείς εδώ δεν πάμε άσχημα, επιλέγοντας αποδόσεις με ρίσκο ένα ποσοστό της τάξεως του 65% πετυχημένο δεν είναι κι άσχημο.

William Hill Sports Για σήμερα Σάββατο επιλέγω να κινηθώ σε "υψηλά" στάνταρ παίζοντας πάλι στο όριο. Ξεκινάμε με το διπλό της Μπουλόν στην έδρα της Κλερμόν. Ένα παιχνίδι που ήταν να διεξαχθεί χθες και γίνεται σήμερα τελικά. Παιχνίδι που θα κριθεί εν πολλοίς στην κόντρα επίθεση της Μπουλόν δεν μπορεί να μ' αφήσει ασυγκίνητο με απόδοση άνω του 4.00.

Συνεχίζω με το διπλό της Τουλούζ στην έδρα της πολύ φορμαρισμένης Μονπελιέ. Δεν θεωρώ ότι οι δύο ομάδες έχουν τόση μεγάλη διαφορά όσο οι αποδόσεις που δίνονται και γι' αυτό θα επιλέξω το αγαπημένο μου 5αράκι της Γαλλίας που πολλές φορές με δικαιώνει.

Θα στηρίζω για ακόμη μία αγωνιστική τη Μαλίν, αυτή τη φορά στην έδρα της μέτριας Σιντ Τρούιντεν και θα κλείσω με τετραδούλα αυτό το Σάββατο προσθέτοντας άλλο ένα διπλό. Αυτό της Μπόλτον μέσα στη Φούλαμ. Σαν να βρίσκεται σε καθοδική πορεία η ομάδα του Λονδίνου και με πολλά παιχνίδια στα πόδια των παικτών τις τελευταίες ημέρες δεν θα είναι απίθανο αν πληρωθούμε τέσσερις φορές τα λεφτά μας από την Μπόλτον.

Αυτά για σήμερα και καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!!!

Κλερμόν – Μπουλόν          2 (William Hill 5,00)
Μονπελιέ – Τουλούζ          2 (Unibet 4,75)
Σιντ τρούιντεν – Μαλίν      2 (Bwin 2,95)
Φούλαμ – Μπόλτον            2 (William Hill 6,00)

William Hill Sports

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares