Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012 12:19

Η ώρα των πρωταθλητών...

atletic-bilbao

Το κυρίως μενού του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League "σερβίρεται" σήμερα, και εμείς επιλέξαμε δύο παιχνίδια για τα βασικά μας πονταρίσματα.

 

Γιώργος ο Λογικός: Καθαρίζουν στην έδρα τους

 

Με το αριστερό ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Άντερλεχτ αφού στην πρεμιέρα έμεινε ισόπαλη  (1-1) στην έδρα της Κορτράικ. Σήμερα καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, κάτι που δείχνει σχετικά εύκολο αφού η Εκράνας μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα στη Λιθουανία, οι δυνατότητές της όμως δεν παύουν να είναι περιορισμένες. Με λίγη προσπάθεια και προσοχή η Άντερλεχτ δείχνει ικανή να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα. Εμείς θα ποντάρουμε στο over αφού μπορεί πολύ εύκολα να ανοίξει το παιχνίδι.

 

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ : ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΕΚΡΑΝΑΣ OVER

 

El Capitano: Θα γίνει Βασ-Λούης για να γλιτώσει

 

Σήμερα θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον αγώνα Φενέρμπαχτσε-Βασλούι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φενέρ, ενισχύθηκε σημαντικά για ακόμα μία χρονιά με τους Ντιρκ Κάουτ, Μούσσα Σο, Μεχμέτ Τοπάλ, Καλντιρίμ και Κορκμάζ. Η Βασλούι από την άλλη θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς αλλά αν θέλει να έχει κάποια τύχη στον επαναληπτικό στην έδρα της οφείλει να πετύχει ένα τέρμα...

 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΒΑΣΛΟΥΙ GOAL/GOAL

 

 

Από Δευτέρα 16/7/2012, το bet3.GR λειτουργεί σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Στις επάλξεις καθημερινά θα βρίσκονται τα... βαριά πυροβολικά: το Στήριγμα της Ημέρας, ο Γιώργος ο Λογικός, ο Capitano και o Τόλης ο Bomber. Φυσικά δε γινεται να λείπει  ο αγαπημένος σας, Asian King!! Διαβάστε τις υπόλοιπες στήλες και τον Asian King εδώ.

syros RAOYZAIOS new14

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares