Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 16:32

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο G/G στο “Diego Armando Maradona”

Έντονη είναι η δράση στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Μεγάλο Σάββατο (15/04). Στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχει παύση λόγω των ημερών, αλλά αγώνες υπάρχουν στο πρόγραμμα σε μεγάλα εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το Betarades.gr έχει προγνωστικά στοιχήματος από τη Σέριε Α και την αναμέτρηση Νάπολι - Βερόνα, με την ανάλυση και την πρόταση να ακολουθούν πιο κάτω.

Δεν τα κατάφερε στον πρόσφατο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν η Νάπολι και ηττήθηκε με 1-0. Δεύτερη ήττα από τους “Ροσονέρι” το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε προηγηθεί αυτή (4-0) για το πρωτάθλημα, ενώ στο ενδιάμεσο επικράτησε με 2-1 επί της Λέτσε. Μόλις σε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, το 4-0 επί της Τορίνο, διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Διαθέτει, βέβαια, την καλύτερη επίθεση στη Σέριε Α με 66 γκολ σε 29 ματς.

Επιστροφή στις νίκες για τη Βερόνα, που επικράτησε με 2-1 επί της Σασουόλο. Προερχόταν από δύο σερί ήττες, από τις Σαμπντόρια (3-1) και Γιουβέντους (1-0). Παλεύει όλα τα παιχνίδια και κατάφερε να πετύχει γκολ στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα. Χωρίς νίκη στα 14 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της (0-5-9) στο πρωτάθλημα, ενώ έχει δεχτεί 20 τέρματα.

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Νάπολι, καθώς δίνει βάρος στον δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν. Υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά η Βερόνα, που χρειάζεται βαθμούς στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό και μπορεί να σκοράρει. Αξίζει η επιλογή για το Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα ποδοσφαιρου του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares