Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 14:53

Στοίχημα: Combo για διπλασιασμό στο “City of Manchester”

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή η Τετάρτη (17/05), και με τη ρεβάνς των ημιτελικών Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης θα σφραγιστεί το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, μετά και την πρόκριση της Ίντερ.

Από τη λαμπερή αναμέτρηση σήμερα ξεχωρίζει μια συνδυαστική πρόταση με ιδιαίτερη αξία.

Από επικράτηση 0-3 εκτός έδρας κόντρα στην Έβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ έρχεται η Μάντσεστερ Σίτι. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γκιουντογκάν, που σκόραρε δύο έτοιμα. Οι “Πολίτες” είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, είναι στο +4 από τη δεύτερη Άρσεναλ, και με ένα ματς λιγότερο. Πλέον, μετράει 22 αναμετρήσεις χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλει να πάρει εκδίκηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον περσινό αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Οχτώ από τους 10 πιο πρόσφατους αγώνες της Σίτι είχαν Over 2.5 γκολ, ενώ στις έξι από αυτές επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Την επιστροφή στις νίκες στη Λα Λίγκα έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, που κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τη Χετάφε. Με τον τρόπο αυτό, ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έπειτα και από τη γκέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει τον τίτλο ήδη. Μετά και από την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας, η Ρεάλ στρέφει το βλέμμα της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στις τέσσερις από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι, ενώ στα εφτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της μπήκαν 2-3 γκολ.

Όλα ανοιχτά είναι στη ρεβάνς σήμερα, μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα του ζευγαριού. Σε τρομερή φόρμα είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συνήθως γκολ και περιμένουμε και οι δύο ομάδες να βρουν δίχτυα. Θα επιλέξουμε τη συνδυαστική πρόταση Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.02.

 

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares