Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 13:50

Στοίχημα: Αξία στα γκολ στο Γαλλία - Ελλάδα

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (19/06), με τα παιχνίδια των Προκριματικών του Euro 2024 να ξεχωρίζουν, ενώ στη μάχη ρίχνεται απόψε και η Εθνική μας. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Γαλλία - Ελλάδα, το οποίο θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.

Στις 21:45 η Ελλάδα δοκιμάζεται στο “Stade de France” κόντρα στη Γαλλία, με τους “τρικολόρ” να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Επικράτησαν εύκολα με 3-0 εκτός έδρας του Γιβραλτάρ, ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη στα προκριματικά, χωρίς να δεχτούν γκολ, με νέα νίκη σήμερα κάνουν άλμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης, για την οποία ούτως ή άλλως είναι φαβορί.

Από την πλευρά της η Ελλάδα έδειξε χαρακτήρα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και με καλή εμφάνιση επικράτησε με 2-1 της Ιρλανδίας την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν η δεύτερη νίκη της στα προκριματικά, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-0 επί του Γιβραλτάρ. Με το 2Χ2 η Ελλάδα μάλλον έθεσε την Ιρλανδία εκτός «μάχης» για τις πρώτες δύο θέσεις, βρίσκεται στο +3 απ’ την Ολλανδία με τον ίδιο αριθμό αγώνων. Δεδομένη η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων, η Γαλλία υπερτερεί σε όλους τους τομείς, ωστόσο η Ελλάδα πηγαίνει στο Παρίσι χωρίς φόβο, επιθετικά έδειξε καλά στοιχεία κόντρα στην Ιρλανδία, έχει τα "όπλα" μπροστά να απειλήσει την άμυνα των "τρικολόρ". Επιλογή με αξία το Goal/Goal σε απόδοση 2.25.

Βρείτε όλα τα προγνωστικά ποδοσφαιρου της ημέρας στο Betarades.gr! 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares