Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 12:25

Στοίχημα: Πρεμιέρα στο 2.44 στη Δανία

Αγώνες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για δυνατά προγνωστικά στοιχήματος περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (24/07). Η επιλογή που ξεχωρίζει το Betarades.gr έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Δανίας και την 1η αγωνιστική της, για την αναμέτρηση Νόρντζελαντ - Βίμποργκ.

Έφτασε κοντά στην κατάκτηση του προηγούμενου πρωταθλήματος η Νόρντζελαντ, τελικά, όμως, δεν τα κατάφερε και τερμάτισε δεύτερη, πίσω από την Κοπεγχάγη, ενώ παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία ο Θόρουπ. Στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ηττήθηκε με 2-0 από το Μαγδεμβούργο. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Έδωσε συνολικά πέντε φιλικές αναμετρήσεις, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με απολογισμό μια ήττα, δυο ισοπαλίες και δυο νίκες, με τελευταία χρονικά το 2-0 επί της Σάλτσμπουργκ. Διέθετε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πιο πρόσφατο πρωτάθλημα, καθώς είχε σημειώσει 50 γκολ σε 32 αναμετρήσεις, ενώ είχε και μια από τις καλύτερες άμυνες έχοντας δεχτεί 35 τέρματα.

Το πάλεψε για να εξασφαλίσει θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Βίμποργκ, στο κρίσιμο παιχνίδι μπαράζ, όμως, με τη Μίντιλαντ ηττήθηκε με 1-0. Έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, στο τελευταίο εκ των οποίων επικράτησε με 4-2 επί της Σίλκεμποργκ. Είχαν προηγηθεί η βαριά ήττα με 4-0 από την Οντένσε και η ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στην Άαρχους. Τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές στο πρόσφατο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδό της, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες, έξι ήττες και εφτά νίκες, με τελευταία το 2-0 επί της Ράντερς. Στα δυο τελευταία, μάλιστα, επίσημα εκτός έδρας, κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Έχουν θέσει ψηλά τον πήχη των στόχων οι δύο ομάδες, ωστόσο η Νόρντζελαντ, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει το ξεκίνημα που θέλει στο νέο πρωτάθλημα. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.44.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Δευτέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares