Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 10:49

Στοίχημα: Με το μομέντουμ της Νόρντζελαντ

Μπορεί ο αριθμός αγώνων να είναι περιορισμένος στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (31/07), ωστόσο οι ευκαιρίες είναι και σήμερα αμέτρητες.

Δράση έχουμε σε Δανία, Σουηδία και Ρουμανία, ενώ η δράση συνεχίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών αλλά και στο Leagues Cup. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από τη Δανία και την αναμέτρηση Άαρχους - Νόρντζελαντ, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

2η Αγωνιστική στη Superliga Δανίας με την Άαρχους να υποδέχεται στις 20:00 τη Νόρντζελαντ. Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Άαρχους, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Βέιλε, σε ένα παιχνίδι που αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 60’. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά ήρθε η βαριά ήττα στο Κόνφερενς Λιγκ με 3-0 από την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, πλέον έχει στο μυαλό της τη ρεβάνς της Πέμπτης (03/08), γνωρίζοντας ότι η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Από την πλευρά της η Νόρντζελαντ πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς διέλυσε με 4-1 τη Βίμποργκ εντός έδρας και ενώ βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ στο 10’. Έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι, κόντρα σε μια Άαρχους που έχει “τσαλακωμένη” ψυχολογία από την ευρωπαϊκή ήττα. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία στην πρεμιέρα, θα τους δώσουμε το προβάδισμα νίκης και θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!   

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares