Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 11:35

Στοίχημα: Ώρα πρόκρισης για ΑΕΚ στο 1.90

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αυτό το Σάββατο (19/08) είναι γεμάτο με παιχνίδια που έχουν μεγάλο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Πέρα από τα προγνωστικά σούπερ λιγκ που ξεκίνησε από χτες τα φώτα πέφτουν φυσικά και στην αναμέτρηση ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την εξ αναβολής, μετά το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, ρεβάνς των δύο ομάδων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Betarades.gr επέλεξε προγνωστικό με ιδιαίτερη αξία, που βλέπετε παρακάτω.

Πέτυχε σπουδαία νίκη (1-2) επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός, στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ. Ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ. Είχε πολύ καλή παρουσία και στα φιλικά που έδωσε, κερδίζοντας τα τέσσερα από τα πέντε, με πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Τραμπζονσπόρ. Ήταν η ομάδα με την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή (14-2-2) στην προηγούμενη Σούπερ Λιγκ, καθώς συγκέντρωσε 44 βαθμούς. Πέτυχε, μάλιστα, 40 γκολ σε 18 αναμετρήσεις στο γήπεδο της, ενώ στις τρεις τελευταίες σκόραρε 11 φορές. Εξαιρετικές οι επιδόσεις της και στην άμυνα στα 18 ματς, καθώς δέχτηκε μόνο εφτά τέρματα.

Δεν τα κατάφερε στην πρώτη αναμέτρηση με την ‘Ενωση η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ θα μπορούσε να δεχτεί και άλλα γκολ στα τελευταία λεπτά. Δεν τα πάει καλά ούτε στο πρωτάθλημα της Α’ Κροατίας, με απολογισμό μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία, το 0-0 με τη Γκόριτσα, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Είναι, πάντως, αήττητη στους εννιά τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, φιλικούς και επίσημους, με απολογισμό έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ακόμη, έχει σημειώσει γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Στα τρία από αυτά, μάλιστα, κατάφερε να  διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα στην πρώτη αναμέτρηση και θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα. Προκρίνεται και με ισοπαλία, δεν θα ρισκάρει, όμως, και μπορεί να κερδίσει με τη συμπαράσταση των οπαδών της. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90.

Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares