Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 12:17

Στοίχημα: Ώρα πρόκρισης στο 2.15 για την ΑΕΚ

Τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μοιράζονται την Τετάρτη (30/08). Ένα από αυτά διεκδικεί η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αντβέρπ.

Για τη σπουδαία αναμέτρηση το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει προγνωστικό με αξία. Μπορείτε να τσεκάρετε και τις ΑΕΚ Μεταγραφές όπως και όλων των μεγάλων ομάδων σε Ελλάδα και εξωτερικό με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

Στο πρώτο της παιχνίδι για τη Σούπερ Λιγκ, καθώς αυτό της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό είχε αναβληθεί, η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη εντός έδρας (1-1) με τον Πανσερραϊκό, χάνοντας πολλές ευκαιρίες αλλά και πέναλτι. Είχε προηγηθεί η ήττα της με 1-0 στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αντβέρπ. Μια νίκη και μια ισοπαλία (1-2, 2-2) ο απολογισμός της στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Είναι αήττητη στα εφτά πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη το 4-0 επί του Βόλου. Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της δεν δέχτηκε γκολ.

Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ η Αντβέρπ, αν και αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου με δέκα παίκτες. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία ματς, μετά από αυτή (6-0) επί της Κορτράικ για το βελγικό πρωτάθλημα. Στο ενδιάμεσο αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Λέουβεν, ενώ αναβλήθηκε το παιχνίδι της με τη Γάνδη, για να επικεντρωθεί σ΄ αυτό με την ελληνική ομάδα. Δεν έχει κερδίσει (0-2-2) στους τέσσερις τελευταίους αγώνες μακριά από την έδρα της. Σε κανέναν εξ αυτών, μάλιστα, δεν κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στο Βέλγιο, μπορεί, όμως, να κάνει την ανατροπή με τη συμπαράσταση των οπαδών της, απέναντι στην Αντβέρπ, που έδειξε ότι έχει αδυναμίες στην άμυνα. Θα επιλέξουμε πρόκριση ΑΕΚ σε απόδοση 2.15.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares