Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 11:57

Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο “Γεντί Κουλέ”

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (03/09) με δυνατούς αγώνες σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο! Επιλογή για πάμε στοίχημα από τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση ΟΦΗ - ΠΑΟΚ εντόπισε το Betarades.gr με ποντάρισμα στα γκολ. Η ανάλυση και το προγνωστικό ακολουθούν παρακάτω.

Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΟΦΗ και ηττήθηκε με 3-0. Αντίθετα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είχε κερδίσει με 3-2 τον Άρη στην Κρήτη, ενώ ισόπαλα είχαν λήξει τα δύο τελευταία φιλικά του, με τον Ατρόμητο (2-2) και τη Φιορεντίνα (1-1). Τα πάει καλά στο Ηράκλειο, καθώς είναι αήττητος στους πέντε τελευταίους αγώνες του στη Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 2-2 με τον Ιωνικό. Έχει πετύχει γκολ και στους πέντε προαναφερθέντες αγώνες. Σε κανέναν από τους εφτά τελευταίους στο γήπεδο του, όμως, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Διανύει περίοδο φόρμας ο ΠΑΟΚ, που συνέτριψε με 4-0 τη Χαρτς και προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη για την ομάδα του Λουτσέσκου, ενώ είχαν προηγηθεί αυτές επί των Χάιντουκ (3-0), Αστέρα Τρίπολης (3-0), Χαρτς (1-2) και Κηφισιάς (2-1). Ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία (3-2-1) εκτός έδρας παιχνίδια του, με 4-0 από την ΑΕΚ. Είναι άκρως αποτελεσματικός στην επίθεση, έχοντας σημειώσει οκτώ γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του. Μόνο σε μια εξ αυτών, όμως, κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Έχει βρει ρυθμό ο ΠΑΟΚ και προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ενώ και η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, τον γέμισε αυτοπεποίθηση. Ακόμα, σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Ο ΟΦΗ είναι από τις ομάδες που δεν κλείνονται, έχει επιθετική φιλοσοφία ο Νταμπράουσκας, αντιμετωπίζει, όμως, αμυντικά προβλήματα. Αναμένουμε “ελεύθερο” παιχνίδι με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και θα επιλέξουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares