Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 12:45

Στοίχημα: Προκαλεί το 2.25 της Αγγλίας

Οι αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro 2024 είναι αυτές που ξεχωρίζουν από το σαββατιάτικο κουπόνι (09/09). Για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες το Betarades.gr επέλεξε δυνατή συνδυαστική πρόταση από τον αγώνα Ουκρανία - Αγγλία. Η ανάλυση και το προγνωστικό ακολουθούν παρακάτω.

Από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της για τα προκριματικά του Euro 2024 προέρχεται η Ουκρανία, που κέρδισε με 1-0 τη Μάλτα. Είχε επικρατήσει με 3-2 και επί της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με ήττα (2-0) από την Αγγλία. Έχει καταφέρει να πετύχει γκολ σε πέντε από τις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, φιλικές και επίσημες. Στους πέντε από τους εννιά τελευταίους αγώνες της, όμως, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ σε φιλικό αναδείχτηκε ισόπαλη (3-3) με τη Γερμανία, Δεν έχει καλή παράδοση απέναντι στην Αγγλία, την οποία κέρδισε τελευταία φορά το 2009.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα στην προκριματική φάση για την Αγγλία, που έχει πετύχει το απόλυτο των νικών τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Τα “Τρία Λιοντάρια” άρχισαν με σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση (2-1) επί της Ιταλίας, ενώ ακολούθησαν αυτές επί των Ουκρανία (2-0), Μάλτα (4-0) και Βόρεια Μακεδονία (7-0). Η επίθεσή τους πετάει “φωτιές”, καθώς έχουν σημειώσει 22 γκολ στους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες τους. Πολύ καλή και η αμυντική λειτουργία τους, καθώς στους πέντε εξ αυτών κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, με πιο πρόσφατη το 1-0 από την Ιταλία, στις εφτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Σκοράρει με ευκολία η Ουκρανία και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην Αγγλία. Η οποία είναι, ωστόσο, ανώτερη ως ομάδα, έχει ποιότητα και μπορεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στον όμιλο. Θα ποντάρουμε στο combo 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares