Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 10:21

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (01/10) με δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και ντέρμπι στην ελληνική Super League.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στις 19:30 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Πάνω στον Αστέρα Τρίπολης ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, καθώς πανηγύρισε ευρεία εκτός έδρας νίκη με 4-1. Αποτέλεσμα που είχε ανάγκη, άφησε στην άκρη την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ, επιστρέφοντας άμεσα στις επιτυχίες. Ήταν η τέταρτη νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ήττα.

Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 3-0 του Βόλου εντός έδρας. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 αλλά και η νίκη επί της Ελσίνκι με 3-2 στη Φινλανδία για το Κόνφερενς Λιγκ, μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς. Όσο για το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα του, έχει πάντα τον πρώτο λόγο στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, όπου σπάνια μένει στο “μηδέν”. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που σκοράρει με ευκολία, έχει λύσεις και μπορεί να βρει δίχτυα σε ακόμη ένα παιχνίδι. Περιμένουμε ένα ντέρμπι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares