Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 11:42

Στοίχημα: Διπλασιασμός με ασιατικό στο “Old Trafford”

Μια μέρα με γεμάτο πρόγραμμα είναι αυτή η Τρίτη (24/10) για στοίχημα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Πέρα από δυνατά προγνωστικά NBA για το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης φέτος, δράση υπάρχει και στο Champions League, από όπου έρχεται η επιλογή του Betarades.gr σήμερα.

Συγκεκριμένα, από τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη, οι λεπτομέρειες ακολουθούν παρακάτω.

Προέρχεται από νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ εκτός έδρας με 1-2. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενή της έπειτα από εκείνη με την Μπρέντφορντ με 2-1 εντός έδρας. Ωστόσο, παραμένει στη μέση της βαθμολογίας με 15 πόντους. Θέλει να πάρει απόψε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, μετρώντας δύο ήττες ως τώρα, με 4-3 εκτός από Μπάγερν Μονάχου και 2-3 εντός από Γαλατασαράι. Το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς της.

Την επιστροφή στις επιτυχίες έκανε η Κοπεγχάγη με την εντός έδρας νίκη της επί της Βέιλε για το πρωτάθλημα Α’ Δανίας. Προηγουμένως είχε τρεις σερί απώλειες, με απολογισμό 0-1-2, σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία πρωταθλήματος, στο Τσάμπιονς Λιγκ άρχισε στον όμιλο με ισοπαλία εκτός 2-2 με τη Γαλατασαράι και έπειτα έχασε με 1-2 και πάλι εκτός από την Μπάγερν Μονάχου. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Δεν έχει άλλα περιθώρια η Γιουνάιτεντ, είναι σημαντικά τα δύο ματς με την Κοπεγχάγη για τη συνέχεια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζει αμυντικά θέματα και από την άλλη, η Κοπεγχάγη είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο έχει επιθετικές αρετές. Θα ποντάρουμε στο Over 3 Ασιατικό σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares