Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 10:39

Στοίχημα: Σκοράρουν και πληρώνουν στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Συναρπαστικές αναμετρήσεις για ακόμη μια Κυριακή περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος, με ντέρμπι στη Super League και παιχνίδια που αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις από Ευρώπη αλλά και κάθε γωνιά του πλανήτη.

Αμέτρητες οι ευκαιρίες για στοίχημα σήμερα Κυριακή (05/11) και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το μεγάλο παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής διεξάγεται στις 19:30 στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Από δύο διαδοχικές νίκες αλλά και με την ψυχολογία στα ύψη έρχονται στο αποψινό ντέρμπι οι “ερυθρόλευκοι”, που κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0 του ΟΦΗ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και ενώ είχε προηγηθεί η σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Χαμ στο Europa League. Βρίσκεται στη 2η θέση και στο -4 από τον Παναθηναϊκό, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά.

Αντίδραση αναζητά στο σημερινό ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, που θέλει να αφήσει στην άκρη την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-0 από την ΑΕΚ, η οποία συνδυάστηκε από κάκιστη εμφάνιση. Ο “δικέφαλος” έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση με 17 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ, στην έδρα του έχει το προβάδισμα και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που καλείται να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ποιοτικές και επιθετικές ομάδες αμφότερες, περιμένουμε ντέρμπι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα ταπρογνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares