Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 15:20

Στοίχημα: Combo στο 2.00 με Ιταλία

Στις εθνικές ομάδες και τις αναμετρήσεις τους για τα Προκριματικά Euro 2024 πέφτουν τα φώτα αυτή την Παρασκευή (17/11).

Τα προγνωστικα στοιχημα που ξεχώρισε το Betarades.gr έρχονται από τον αγώνα Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία και τα βλέπετε παρακάτω.

Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Αγγλία, για τα προκριματικά του Euro 2024 η Ιταλία. Ήταν αήττητη (3-1-0) στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, καθώς είχε επικρατήσει στα δυο ματς με τη Μάλτα (0-2, 4-0) και επί της Ουκρανίας (2-1), ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Βόρεια Μακεδονία. Είναι δυνατή στην έδρα της, με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ήττα 1-2 από την Αγγλία. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει γκολ και στις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Μόνο σε δύο εξ αυτών, όμως, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Σε πρόσφατο φιλικό παιχνίδι η Βόρεια Μακεδονία επικράτησε με 3-1 επί της Αρμενίας. Είχαν προηγηθεί τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά του Euro 2024, δυο φορές από την Ουκρανία (2-3, 2-0) και από την Αγγλία (7-0), ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ιταλία και κέρδισε τη Μάλτα 0-2. Η τελευταία ήταν και η μοναδική νίκη της στους πέντε πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της, φιλικούς και επίσημους, ενώ ηττήθηκε στους υπόλοιπους. Αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, καθώς στους τέσσερις τελευταίους δέχτηκε δέκα τέρματα. Ακόμα, δυσκολεύεται και στο σκοράρισμα, καθώς έχει πετύχει γκολ μόνο στο ένα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μονόδρομος η νίκη για την Ιταλία, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024. Είναι το φαβορί κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, που δεν έχει πιθανότητες συμμετοχής στην τελική φάση της διοργάνωσης, όμως, της έβαλε δύσκολα στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι. Μπορεί να τα καταφέρει η “Σκουάντρα Ατζούρα”, επιλέγουμε 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares