Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 12:11

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.96 στην Τρίπολη

Αγώνες εντός και εκτός συνόρων περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (05/12).

Για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σήμερα μια επιλογή από το Κύπελλο Ελλάδας και τη φάση των “16” της διοργάνωσης, συγκεκριμένα από το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες πιο κάτω.

Νίκη επί του σημερινού του αντιπάλου Πανσερραϊκού πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης για τη Σούπερ Λιγκ το περασμένο Σάββατο εντός έδρας με 1-0. Έτσι, πέτυχε μια ακόμη νίκη έπειτα από την επικράτηση επί της Κηφισιάς με 3-1 εκτός έδρας, ενώ μετράει τρεις στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, με απολογισμό 3-0-1. Βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, στο -3 από τον πέμπτο Άρη. Στα οκτώ από τα 13 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί Over 2.5 γκολ.

Από την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για το πρωτάθλημα έρχεται ο Πανσερραϊκός. Δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό του, μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε εννιά εξόδους του έχει δεχτεί συνολικά 21 γκολ. Στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ καταλαμβάνει την ένατη θέση και είναι στο -2 από τον ΟΦΗ και στο +1 από τον Ατρόμητο. Στα οκτώ από τα 15 ματς του φέτος έχουν μπει 2-3 γκολ.

Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα σε λίγες μέρες. Πήρε τη νίκη ο Αστέρας Τρίπολης στο προηγούμενο παιχνίδι, χωρίς να είναι ανώτερος από τον αντίπαλό του. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε κακό “φεγγάρι”. Θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα και για τις δύο ομάδες, αναμένουμε να μην είναι ιδιαίτερα “σφιχτές” οι άμυνες. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.96.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares