Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 10:02

Στοίχημα: Combo με γκολ στο 2.18 στο “Rajko Mitic”

Για ακόμη μια ημέρα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Οκτώ σπουδαίες αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε Τετάρτη για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας - Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες αλλά και τα νόμιμα καζίνο live.

Στις 22:00 στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους Σέρβους να αγωνίζονται χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου, έχοντας μείνει εκτός Ευρώπης. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα ο Ερυθρός επικράτησε με 3-1 της Μλάντοστ, ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς.

Το εμπόδιο της Λούτον με ανατροπή (1-2) κατάφερε να ξεπεράσει η Μάντσεστερ Σίτι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για την Premier League. Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του Γκουαρδιόλα, προηγήθηκε η ήττα από την Άστον Βίλα (1-0) και η ισοπαλία με την Τότεναμ (3-3). Στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 15 βαθμούς, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και αγωνίζεται χωρίς κίνητρο στο αποψινό ματς. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, οι δύο ομάδες δεν έχουν λόγο να προσεγγίσουν με σκοπιμότητα το ματς, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά στο “Rajko Mitic”. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.18.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares