Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 10:07

Στοίχημα: Η επιστροφή της Τότεναμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Τότεναμ το βράδυ της Παρασκευής (15/12, 22:00) στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ και το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεχωρίζει στα προγνωστικά από το κουπόνι στοιχήματος! Πάμε να δούμε τι προκύπτει.

Η Φόρεστ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Γουλβς. Μπορεί να μην κέρδισε, αλλά πήρε ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν από όλες τις απόψεις, καθώς κέρδισε τον πρώτο της πόντο μετά από ένα και πλέον μήνα, με τέσσερις ήττες και 12 τέρματα παθητικό. Επιστρέφει στο γήπεδό της για πρώτη φορά μετά από τις 2 Δεκεμβρίου, όταν είχε γνωρίσει δύο σερί ήττες, με τελευταίο θύτη την Έβερτον (0-1).

Η Τότεναμ, από την πλευρά της, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της πήρε σπουδαία νίκη με 4-1 εντός έδρας απέναντι στη Νιουκάστλ. Επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά από ενάμιση μήνα με εντυπωσιακό τρόπο, μπήκε δυνατά στο ματς, ήταν τρομερά δημιουργική και διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, θα στηρίξουμε την Τότεναμ, η οποία έχει μάθει να ζει με τις απουσίες της, δεν εγκαταλείπει το αγωνιστικό πλάνο της και μας πείθει ότι μπορεί να φύγει με τη νίκη από το Νότιγχαμ. Θα επιλέξουμε το διπλό σε συνδυασμό με το Over 1.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares