Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 11:55

Στοίχημα: Προβάδισμα με combo στο 2.10 η Τότεναμ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (23/12) με τους αγώνες που διαθέτει. Δράση υπάρχει σε δυνατές διοργανώσεις της Ευρώπης.

Μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία Αγγλίας καθώς και όλων των εμπορικών και όχι μόνο πρωταθλημάτων με επίσκεψη στο Betarades.gr. Από την Πρέμιερ Λιγκ έρχεται η δυνατή πρόταση της ημέρας, συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Τότεναμ - Έβερτον. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε η Τότεναμ, που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας επικράτησή της με 4-1 επί της Νιουκάστλ, ενώ είχε ηττηθεί με 1-2 στο “Hotspur Stadium”  από την Άστον Βίλα. Πέντε νίκες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός της στις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο γήπεδό της. Σκοράρει με συνέπεια, καθώς έχει σημειώσει γκολ σε όλους τους προαναφερθέντες αγώνες. Αντίθετα, δεν είναι το ίδιο καλή η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς μόνο σε δύο από τα συγκεκριμένα ματς, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Από οδυνηρό αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ προέρχεται η Έβερτον, που έχασε με 7-6 στα πέναλτι (κ.δ. 1-1) από τη Φούλαμ. Στον αντίποδα, εξαιρετική είναι η παρουσία της το τελευταίο διάστημα στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου έχει σημειώσει τέσσερις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας (2-0) επί της Μπέρνλι. Τα καταφέρνει πολύ καλά και μακριά από το γήπεδό της, έχοντας κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στους τέσσερις από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της, μάλιστα, διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Μόνο σε έναν εξ αυτών, την εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ.

Έχει βρει και πάλι τον ρυθμό της η Τότεναμ, που πήρε ψυχολογία και από τις δύο συνεχόμενες νίκες. Σκοράρει με ευκολία, ενώ μπορεί να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση της Έβερτον, μετά τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ. Θα κρατήσουμε τη συνδυαστική επιλογή 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares