Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 10:04

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο 2.15 στο “Home Park”

Ποδοσφαιρική… πρωτοχρονιά στα γήπεδα της Αγγλίας κάνουμε σήμερα Δευτέρα (01/01), με το κουπόνι στοιχήματος να περιλαμβάνει σπουδαία ματς σε Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες του Νησιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα στα προγνωστικά Αγγλίας, καθώς το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Πλίμουθ - Γουότφορντ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 17:00 στο “Home Park” η Πλίμουθ υποδέχεται τη Γουότφορντ για την 26η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Στη 18η θέση οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να φύγουν με κάτι θετικό από την έδρα της Σαουθάμπτον την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκαν με 2-1. Προηγήθηκαν δύο διαδοχικές ισοπαλίες, μετρούν μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Αναζητά σήμερα αντίδραση η Πλίμουθ, δυναμώνει εντός έδρας, είναι χαρακτηριστικό ότι παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία ματς για το πρωτάθλημα (4-2-0).

Στη 10η θέση η Γουότφορντ άφησε την προηγούμενη αγωνιστική βαθμούς, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Στόουκ εντός έδρας. Προηγήθηκε ο εντός έδρας διασυρμός με 4-1 από την Μπρίστολ Σίτι, έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό ματς, εκτός έδρας έχει κερδίσει και στις τρεις τελευταίες εξόδους της, οι οποίες συνοδεύτηκαν από γκολ και over. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Πλίμουθ ποντάρει στην έδρα για να επιστρέψει στις επιτυχίες, η Γουότφορντ είναι πιο αποτελεσματική στις πρόσφατες εξόδους της. Με δυνατότητες αμφότερες στο σκοράρισμα, μπορούν να μας χαρίσουν ωραίο παιχνίδι, επιλογή το Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 2.15.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares