Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 12:12

Στοίχημα: Over στο 2.18 στο ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης”

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής, με σούπερ ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, δράση σε Serie A αλλά και αναμετρήσεις με τεράστιο ενδιαφέρον στα Κύπελλα Αγγλίας, Ισπανίας και Γαλλίας.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στην sportingbet gr.

Στις 21:00 στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League. Υπό τρομερή πίεση οι “ερυθρόλευκοΙ”, θέλουν να αφήσουν στην άκρη την ήττα από τη Λαμία με 1-0, ένα αποτέλεσμα που τους κράτησε στην 4η θέση με 32 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έβαλε έτσι τέλος σε ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -6 από την κορυφή.

Με νίκη μπήκε στο 2024 η ΑΕΚ, που κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου με 3-0, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από δύο ισοπαλίες. Συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 3η θέση και στο +3 από τον Ολυμπιακό. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο, έχει πίεση για το αποτέλεσμα, οφείλει να ρισκάρει και να αναζητήσει μόνο τη νίκη. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ έχει «καυτό» τον Λιβάι Γκαρσία, που σκόραρε στα τελευταία τέσσερα ματς, η λογική της είναι πάντα επιθετική και ρισκαδόρικη. Περιμένουμε ντέρμπι με ρυθμό και ενέργεια, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.18.

Δείτε όλα ταπρογνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares