Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 13:46

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο 2.16 στο Μπαρτσελόνα - Οσασούνα

Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (11/01), με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο Σούπερ Καπ Ισπανίας και το Κύπελλο Ιταλίας.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Οσασούνα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μπορείτε μέσω του site μας να ενημερώνεστε για το ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Μονός ημιτελικός του Σούπερ Καπ μεταξύ της εν ενεργεία πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα και της φιναλίστ του περσινού κυπέλλου, Οσασούνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με 3-2 της Μπαρμπάστρο επικράτησε στο Κύπελλο Ισπανίας η Μπαρτσελόνα, ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, στη Λα Λίγκα βρίσκεται στην 3η θέση με 41 βαθμούς.

Στη 12η θέση του πρωταθλήματος η Οσασούνα, κατάφερε έστω και δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καστεγιόν στο Κύπελλο, είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στην Αλμερία στη Λα Λίγκα, παραμένει αήττητη στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Μπαρτσελόνα δέχεται επτά σερί ματς γκολ και η μαχητική Οσασούνα μπορεί να την απειλήσει. Περιμένουμε παιχνίδι με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, επιλέγουμε Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.16.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares