Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 14:36

Στοίχημα με ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη‏.

SERIA-A-1

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη περιλαμβάνει το σημερινό μας κουπόνι και οι στοιχηματικές ευκαιρίες είναι ουκ ολίγες. Στις προτάσεις της ημέρας ξεχωρίζουν δύο «δυνατές» μπόμπες.

Αρχικά το Χ2 της Δυναμό Δρέσδης κόντρα στην Κότμπους σε απόδοση 1.91 στον William Hill και εν συνεχεία το Χ2 της Σοντερίσκε επί της Οντένσε σε απόδοση 1.97 στην NordicBet. Αρχίζοντας από το γερμανικό θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Κότμπους αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ έχει χάσει για τα καλά τη φόρμα που τη διέκρινε στην αρχή της σεζόν. Από την άλλη η Δυναμό θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανακάμψει, με τον τεχνικό Λόοζε που σε κάθε ματς δίνει απαντήσεις, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Στο παιχνίδι της Οντένσε με τη Σοντερίσκε βρίσκουμε ευκαρία στο Χ2, μια και οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα εκτός έδρας και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία και οι γηπεδούχοι επιρρεπείς σε εντός έδρας... γκέλες μια και έχουν μόνο δύο νίκες σε εφτά αγώνες. Στο ντέρμπι της Premier League μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ στηρίζουμε την ομάδα του Ρότζερς στο Χ2 που πληρώνει 2.00 στην BetVictor. Η Τσέλσι κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Σαχτάρ και έπειτα απο απανωτά ντέρμπι δε θα είναι φρέσκια, σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ που στον αγώνα του Europa League με την Ανζί ξεκούρασε παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο θέλει πάρα πολύ τη νίκη.

Στα «Μονά» ξεχωρίζει το «Διπλό» DNB (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Μπορντό μέσα στην έδρα της Λοριάν σε απόδοση 2.00 στον William Hill. Η Λοριάν δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδο της, παρότι είναι αήττητη εντός έδρας και δέχεται πολλά «γκολ» στο σπίτι της, δείγμα της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και της κακής άμυνας που διαθέτει. Η Μπορντό που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της επί της Μαρίτιμο, στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου έχει μείνει πίσω για αυτό και σήμερα θα «σκυλιάσει» για το τρίποντο. Στη Serie A η Μίλαν μπορεί να πάρει τον «Άσσο» κόντρα στη Φιορεντίνα και να πληρώσει το 2.15 που προσφέρει η Bet 365.

Οι Μιλανέζοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία από την εμφατική νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική και να κερδίσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Από την άλλη η Φιορεντίνα δε μπορεί να υπολογίζει στον ηγέτη της, τον Γιόβετιτς που είναι νοκ άουτ και φυσικά θα έχει δύσκολο έργο κόντρα σε μία ομάδα που εντός έδρας έχει δεχτεί φέτος μόλις έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τέλος για την Ελλάδα πάμε με τον «Άσσο» του Ατρομήτου κόντρα στον Πανιώνιο σε απόδοση 1.91 στον William Hill. Οι Περιστεριώτες μπορεί να μη θέλγουν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο είναι μεστή και δουλεμένη ομάδα και το 1.91 πιστεύουμε πως αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία, κόντρα σε μία ομάδα που σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο παρά την υψηλή συγκομιδή βαθμών μέχρι στιγμής.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 παιχνίδια σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις σε αποδόσεις της Bet Victor:

Γκαζιάντεπσπορ – Γκεντσλερμπιρλιγκί 2 DNB (1.94)

Πονφεραντίνα – Κόρντοβα 2 DNB (2.08)

AEK Λάρνακας – ΑΕ Λεμεσού 2 DNB (2.02)

Αταλάντα – Ίντερ 2 (2.36)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Ισπανίας και όλων των άλλων πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μας βγάζει ασπροπρόσωπους Πρώτης τάξεως ευκαιρία. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares