Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 10:20

Στοίχημα: Με το Over στο 2.30 στο Πανθεσσαλικό

Μεγάλα παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (21/01), με μάχες στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ντέρμπι στην ελληνική Super League.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση για στοίχημα με μεγάλη αξία από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Βόλος - ΠΑΟΚ, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 16:00 ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να βάλει τέλος στον αγωνιστικό του κατήφορο. Ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ήταν η πέμπτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ αναζητά τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση, μεσοβδόμαδα έκανε το καθήκον του κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο, του οποίου επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας, βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης. Προηγήθηκε η νίκη με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ήταν η τρίτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις, ηττήθηκε σε ένα ματς από τα 15 τελευταία. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ είναι τρομερά παραγωγικός και αποτελεσματικός, σκοράρει κατά ριπάς, μπορεί να φτάσει σε υψηλό σκορ και σήμερα κόντρα στον ελλιπή και αναξιόπιστο Βόλο. Επιλέγουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.30.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares