Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 10:57

Στοίχημα: Διπλασιασμός με Over στο “Kenilworth Road”

Αρκετοί είναι οι αγώνες που τραβούν το ενδιαφέρον από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (30/01), αν και είναι καθημερινή.

Για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό από την Premier League και την αναμέτρηση Λούτον - Μπράιτον. Ας τσεκάρουμε, λοιπόν, που παίζουμε στοίχημα σήμερα.

Νίκη κόντρα στην Έβερτον με 2-1 εκτός έδρας πέτυχε η Λούτον τελευταία και προκρίθηκε στους “16” του FA Cup. Για την ίδια διοργάνωση κέρδισε πρόσφατα και την Μπόλτον εκτός με το ίδιο σκορ. Ενώ ακριβώς πριν από τα παραπάνω, στην Premier League αναδείχτηκε ισόπαλη με την Μπέρνλι, ξανά μακριά από το γήπεδό της, με 1-1. Βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -1 από θέση που οδηγεί έξω από αυτή. Με Goal/Goal έληξαν τα πέντε από έξι τελευταία ματς της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ενώ Over 2.5 γκολ σημειώθηκαν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Η Μπράιτον πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο FA Cup, κάνοντας το 5-2 εκτός έδρας επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μετράει δύο σερί “Χ” στην Premier League με 0-0 τελευταία, εντός με αντίπαλο τη Γουλβς και εκτός με τη Γουέστ Χαμ. Καταλαμβάνει την έβδομη θέση στην κατάταξη, ισοβαθμώντας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο -8 από θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα 10 από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός έδρας για την Premier League σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Οι προκρίσεις στο FA Cup έχουν δώσει ψυχολογική ώθηση στις δύο ομάδες. Δείχνει χαρακτήρα η Λούτον που παίζει συνήθως με ρυθμό στην έδρα της, ενώ η Μπράιτον είναι ομάδα που στηρίζεται στην κυριαρχική κυκλοφορία. Αναμένουμε ο δείκτης του σκορ να πάει ψηλά, θα επιλέξουμε το Over 3.0 ασιατικό σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares