Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 11:12

Στοίχημα: Πληρώνει 1.95 το G/G στις Σέρρες

Πλούσιο το μενού στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (03/02), περιλαμβάνει αγώνες με ενδιαφέρον σε αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr ξεχώρισε δυνατά προγνωστικα σουπερ λιγκ για το παιχνίδι Πανσερραϊκός - Άρης σήμερα, με ποντάρισμα στα γκολ. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

O Πανσερραϊκός γνώρισε τη συντριβή με 5-0  από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στον Βόλο και δυο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, με 2-0 επί της Λαμίας και με το ίδιο σκορ επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Παραμένει χωρίς νίκη στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Έχει καταφέρει να σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο γήπεδό του. Σε καμία από αυτές, όμως, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία του.

«Σφράγισε» την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ο Άρης, με την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2, κόντρα στη Νίκη Βόλου. Στον πρώτο προημιτελικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την είχε κερδίσει με 3-0, ενώ στο ενδιάμεσο είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 1-0 επί της Κηφισιάς για το πρωτάθλημα. Είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του μακριά από τη Θεσσαλονίκη, σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Είναι αποτελεσματικός στην επίθεση, έχοντας σημειώσει 12 τέρματα στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες του. Στους τρεις από τους πέντε τελευταίους δεν κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, που έχει μεγαλώσει τη διαφορά του από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και δεν αισθάνεται πίεση, ενώ πετυχαίνει, συνήθως, γκολ στην έδρα του. Ο Άρης έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ του και ποιότητα στην επίθεση, σκοράρει με ευκολία, ενώ θα επιστρέψουν οι βασικοί στην ενδεκάδα. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares