Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 10:19

Στοίχημα: Με Ίντερ στο 2.10 στο “Giuseppe Meazza”

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης με σούπερ ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, δράση στην Πρέμιερ Λιγκ και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, καθώς και παιχνίδια σε Αργεντινή και Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από την αναμέτρηση Ίντερ - Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Champions League.

Στις 22:00 στο Μιλάνο η Ίντερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Σε σούπερ φόρμα η Ίντερ, διέλυσε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της με 4-0 τη Σαλερνιτάνα, πανηγυρίζοντας την ένατη νίκη στα δέκα τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην κορυφή της Serie A με 63 βαθμούς, έχοντας αφήσει τη Γιουβέντους στο -9.

Πάνω στη Λας Πάλμας ξέσπασε στο τελευταίο παιχνίδι της στη Λα Λίγκα η Ατλέτικο Μαδρίτης, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 5-0. Αποτέλεσμα που είχε ανάγκη, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε, προηγήθηκαν οι ήττες από Σεβίλλη (1-0) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-1) σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα αλλά και η ισοπαλία με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-1). Σε στοιχηματικό επίπεδο η Ίντερ βρίσκεται σε τρομερό μομέντουμ, είναι φαβορί τόσο για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι όσο και για την πρόκριση. Η Ατλέτικο πάει με καλή ψυχολογία στο Μιλάνο, αλλά περιμένουμε να λυγίσει από την ανωτερότητά των "νερατζούρι". Θα πάμε συνδυαστικά στη νίκη των γηπεδούχων και θα κρατήσουμε το 1 & Under 4.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares