Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 14:17

Στηρίγματα σε "Άσσους", στοιχηματικές ευκαιρίες με εκπλήξεις

geniko betarades

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com.

Πλούσιο σε αγωνιστική δράση είναι για ακόμα ένα Σάββατο το κουπόνι μας, περιέχοντας αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις και στοιχηματικές ευκαιρίες. Αρχίζοντας τις σημερινές μας προτάσεις απο τα «Μονά» έχουμε ξεχωρίσει ως σημείο της ημέρας τον «Άσσο» της Κρίσταλ Πάλας με αντίπαλο την Ντέρμπι σε απόδοση 2.00 στην. Οι γηπεδούχοι είναι πραγματικά ασταμάτητοι, καθώς προέρχονται από ένα σερί τεσσάρων «κολλητών» νικών, ενώ ταυτόχρονα είναι αήττητοι στα τελευταία 13 παιχνίδια της (10 νίκες, 3 ισοπαλίες) με την Ντέρμπι να μην αποτελεί ικανό εμπόδιο για να σταματήσει το... τρένο της Κρίσταλ Πάλας. Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» της Σπέτσια απέναντι στη Γιούβε Στάμπια που πληρώνει 2.40. Το πρόγραμμα που ακολουθεί για τους γηπεδούχους είναι σχετικά βατό και σίγουρα το σημερινό είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουν να δώσει τις 5 επόμενες αγωνιστικές, για αυτό και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά έχουν ρεσιτάλ... τύχης στις τελευταίες αγωνιστικές και σήμερα ήρθε η ώρα να χάσουν. Εκτός των άλλων θα παραταχθούν χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες. Επίσης στηρίζουμε την Αζαξιό στον «Άσσο» με αντίπαλο τη Σοσό στο 1.85. Η Αζαξιό έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα στα 16 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη δέκα ήττες έχει υποστεί στα 14 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Σοσό (3-1-10). Δείτε πατώντας εδώ και τις 5 σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Πάμε στις «Μπόμπες» όπου το σημείο της ημέρας είναι το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Λέιτον Όριεντ με αντίπαλο την Καρλάιλ σε απόδοση 2.73. Η Καρλάιλ αποτελεί αναμφίβολα μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος, αφού μετά το πέρας 17 αγωνιστικών βρίσκεται ήδη εννιά βαθμούς μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την προηγούμενη αγωνιστική μετά απο καιρό νίκη και δείχνουν να «ξυπνούν», μετά και την πρόκριση στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα. Πάμε στη Σκωτία όπου επιλέξαμε την έκπληξη στον αγώνα Αμπερντίν – Σέλτικ. Το 1Χ πληρώνει 2.38 στην StanJames, με τους φιλοξενούμενους να σκέφτονται μόνο τον μεγάλο αγώνα με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία για το Τσάμπιονς Λιγκ και τους γηπεδούχους ικανούς να τους κάνουν... ζημιά. Η Τότεναμ μετά την εκπληκτική εμφάνιση με τη Σίτι, που όμως δεν της έδωσε ούτε βαθμό σήμερα μπορεί να πάρει το... αίμα της πίσω με αντίπαλο τη «μισητή» Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Η ομάδα του Βίλας Μπόας, παίζεται στο 1.92 να φύγει αήττητη (Χ2), ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Άρσεναλ έχει κερδίσει μόλις στα 2 από τα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Τέλος για το Κύπελλο Πορτογαλίας η Πόρτο παίζει εκτός έδρας με τη Νασιονάλ Μαδέιρα και η «εκπληξη» στο 1Χ παίζεται στο 2.75 στην NordicBet. Το παιχνίδι ειναι νοκ άουτ με τους γηπεδούχους να θέλουν την πρόκριση όσο τίποτα άλλο και τους φιλοξενούμενους να αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως ένα ακόμα που πρέπει να συνοδευτεί με νίκη, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση και των 4 φετινών στόχων της. Βέβαια το κίνητρο της Νασιονάλ υπερτερεί κατά τη γνώμη μας για αυτό και πάμε με το 1Χ. Δείτε αναλυτικά όλες τις σημερινές «Μπόμπες» πατώντας εδώ.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της Bet 365.

Αμβούργο – Μάιντς 2 DNB (2.10)

Μπέρνλι – Τσάρλτον 2 DNB (2.38)                                                   

Φόρφαρ – Στενχάουσμιουρ 2 DNB (2.10)

Τσβόλε – Μπρέντα 2 DNB (2.67)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Γερμανίας και όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με άλλη ψυχολογία. Το Έμιρεϊτς σώζει την παρτίδα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares