Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 12:07

Στοίχημα: Ματσάρα για Over στη “Reale Arena”

Για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι στοιχήματος είναι γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Παράλληλα, πλούσιο είναι το πρόγραμμα σε Αγγλία και Σκωτία, ενώ δράση έχουμε σε Αργεντινή αλλά και σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το παιχνίδι Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε μαζί με όλα τα ματς της ημέρας στο novibet app με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Στις 22:00 η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Γάλλους να έχουν το προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 2-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει μπροστά της η Σοσιεδάδ, που καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, τη στιγμή που βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Ηττήθηκε με 3-2 από τη Σεβίλλη στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για τη Λα Λίγκα, συνολικά πανηγύρισε μια νίκη στα εννέα τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Τις βάσεις πρόκρισης έβαλε στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναδείχθηκε ισόπαλη στα δύο τελευταία παιχνίδια της με Ρεν (1-1) και Μονακό (0-0) στο πρωτάθλημα, όπου με 55 βαθμούς οδηγεί την κούρσα στη Ligue 1, ενώ τρέχει ένα αήττητο σερί 20 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Όσο για το αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι αμφότερες έβγαλαν πολύ κακή εικόνα ανασταλτικά στα πρόσφατα παιχνίδια τους, δέχτηκαν πολλές φάσεις και εκτέθηκαν. Η Σοσιεδάδ οφείλει να ρισκάρει, η Παρί διαθέτει την ταχύτητα και την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς, με υψηλό ρυθμό και σκορ, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares