Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 10:56

Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης στο 2.40 ο ΠΑΟΚ

Σπουδαία παιχνίδια με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι παμε στοιχημα αποτελεσματα της Πέμπτης, με τις αναμετρήσεις για το Europa & Conference League να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και φυσικά τις μάχες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού να ξεχωρίζουν.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 22:00 στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ντιναμό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κόνφερενς Λιγκ. Ισόπαλη 1-1 με την Όσιγιεκ εκτός έδρας έμεινε στο τελευταίο ματς του κροατικού πρωταθλήματος η Ντιναμό, που μετά το πέρασμα 24 αγωνιστικών βρίσκεται στην 3η θέση. Τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει τις έξι απ’ αυτές.

Στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Super League τερμάτισε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του, ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη, προηγήθηκαν αυτές κόντρα σε Πανσερραϊκό (0-2) και Παναιτωλικό (1-3). Όσο για το αποψινό σπουδαίο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ εντυπωσιάζει φέτος στην Ευρώπη, έρχεται από τέσσερα σερί «διπλά», που σκόραρε 10 γκολ (!), έχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά ως γκρουπ, δεν πρόκειται να επηρεαστεί απ’ την έδρα της Ντιναμό. Οι Κροάτες έδειξαν τα δόντια τους κόντρα στην Μπέτις, αλλά το προβάδισμα πηγαίνει στον δικέφαλο, που είναι καλύτερη ομάδα. Επιλέγουμε ΠΑΟΚ 0 (ασιατικό) σε απόδοση 2.40.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares