Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 10:29

Στοίχημα: Μοιρασιά στο 2.90 στο “Anduva”

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (24/03), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες.

Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια σε Super League 2 και στη Β’ Ισπανίας και το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικά στοίχημα από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν και το παιχνίδι Μιραντές - Σαραγόσα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

32η Αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας με τη Μιραντές να υποδέχεται στις 19:30 τη Σαραγόσα. Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι, διασύρθηκαν με 4-0 από τη Λεγανές εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο η Σαραγόσα, θέλει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο, ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Εσπανιόλ την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ συνολικά κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα τέρμα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Σε στοιχηματικό επίπεδο οι δύο ομάδες βρίσκονται πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη, θέλουν να διατηρηθούν σε απόσταση απ' αυτήν και το ενδεχόμενο να μοιραστούν ένα βαθμό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Περιμένουμε μοιρασμένο παιχνίδι και θα κρατήσουμε το Χ σε απόδοση 2.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares