Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 13:59

Στοιχηματικές ευκαιρίες από την Euroleague‏.

geniko betarades

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Με Euroleague θα πάμε σήμερα, καθώς στο κουπόνι του ποδοσφάιρου δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο για ποντάρισμα. Αναλυτικά οι αγώνες και τα σημεία.

756. ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ – ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ (19:30)

Θεωρητικά η Τσεντεβίτα είναι αδιάφορη, για ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα εντός έδρας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει ποτέ. Στην έδρα της έχει κάνει καλές εμφανίσεις και έχουμε την άποψη ότι μπορεί να το επαναλάβει και απόψε. Ο ρυθμός δεν υπάρχει λόγος να πάρει χαμηλά και οι δύο ομάδες θα στηριχθούν στις επιθέσεις του. Τσεντεβίτα +6 (1.80) & Over 150.5 (1.91).

757. ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΑΣΕΚΟ ΠΡΟΚΟΜ

Ξεκάθαρο φαβορί η Άλμπα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει και το ισχυρό κίνητρο για απόψε, του να εξασφαλίσει θέση στην επόμενη φάση. Απέναντι της θα βρεθεί η χειρότερη επίθεση της Ευρωλίγκας, που δύσκολα θα μπορέσει να ακολουθήσει ψηλά στο σκορ. Αλμπα -9 (1.91) & Under 150.5 (1.85).

760. KAXA ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

 Μια πειστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό της ψάχνει η Κάχα, για να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό της και να ανεβάσει λίγο τη ψυχολογία της με τον Τάμπακ στον πάγκο. Το βαθμολογικό κίνητρο ανήκει στη Μιλάνο, που πάντως δεν μας έχει πείσει ακόμα και θεωρούμε λογικό το χάντικαπ να είναι υπέρ των γηπεδούχων. Κάχα -4.5 (1.91).

761. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (21:45)

Απρόβλεπτη ομάδα η ΤΣΣΚΑ, τις καλές εμφανίσεις συνηθίζει να τις κάνει εκεί που δεν το περιμένουμε. Αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα και απόψε, που δεν θα επηρεαστεί ούτε από την έδρα, αλλά ούτε και το ισχυρότερο κίνητρο των γηπεδούχων. Με τον Κρίστιτς να επιστρέφει κανονικά, η ΤΣΣΚΑ έχει τη δυνατότητα να πάει τη διαφορά όπου θέλει… ΤΣΣΚΑ -7.5 (1.91).

 Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares