Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 17:50

Στοχος το απόλυτο.

stade-rennais-2011

Πλούσιο και σήμερα το πρόγραμμα, και εμείς επιλέξαμε τρία παιχνίδια, με στόχο ένα γερό ταμείο. Από τη Superleague, την Eredivisie και τη Super Lig προέρχονται οι προτάσεις μας.

Ελλάδα: Τίποτα το ιδιαίτερο

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟ και Ολυμπιακό, και κόντρα σε μία Βέροια που δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο, πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Ποντάρουμε στο διπλό του ΠΑΟΚ.

Οι Κάτω Χώρες: "Χλωμή" η Άλκμααρ

Η Αλκμάαρ είναι 12η, αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όμως και γενικότερα μετρά μόλις τρεις νίκες φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ δεν δέχθηκε γκολ μόνο σε δύο αναμετρήσεις. Θεωρούμε ότι η ανώτερη Ουτρέχτη μπορεί να επικρατήσει σήμερα της ακόμη "χλωμής" Άλκμααρ. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΑΛΚΜΑΑΡ 1

El Capitano: Στοχ-ος το διπλό

Το γκολ του Στοχ, που ψηφίζεται καλύτερο της χρονιάς στον κόσμο, "ντόπαρε" ψυχολογικά τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε και τον ίδιο το Σλοβάκο. Πιστεύουμε πολύ στο διπλό της Φενέρ σήμερα στην έδρα της Καϊσέρισπορ, κι έτσι θα το παίξουμε διπλό από το ημίχρονο. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2/2 ΗΜ/ΤΕΛ


Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares