Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012 12:56

Στηρίζουμε ΟΣΦΠ, Παρί, και Μονπελιέ‏

CHAMPIONS-LEAGUE

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Το πρώτο... πιάτι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων τουChampions Leagueσήμερα και λίγο πολύ όλα έχουν ξαθαρίσει στους 4 πρώτους ομίλους. ΟΟλυμπιακόςπου έχει πάρει την πρόκριση για τοEuropa Leagueθέλει νίκη σήμερα κόντρα στηνΆρσεναλγια να μπει στην κληρωτίδα της διοργάνωσης στους ισχυρούς.

ΟΒενγκέραπό την άλλη αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα για αυτό και εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για νίκη αλλά θα καλυφθούμε στο Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) σε απόδοση 1.73. Συνεχίζοντας με τα«Μονά»έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» τηςΠαρί Σεν Ζερμένμε αντίπαλο τηνΠόρτο. Ο αγώνας είναι για το α’ όμιλο και με νίκη η Παρί περνάει ως πρώτη, ενώ οι Πορτογάλοι βολεύονται και με ισοπαλία καθώς είναι ήδη ένα βαθμό πάνω στη βαθμολογία. Οι Γάλλοι επιζητούν τη νίκη και για ένα επιπλέον λόγο, αφού θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την πρόσφατη ήττα στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Δείτε στο Betarades τα πληρέστερα Στατιστικά όλων των πρωταθλημάτων

Στις «Μπόμπες» πάμε τη νίκη της Μονπελιέ επί της Σάλκε σε απόδοση 2.72. Η Μονπελιέ έχει σκοράρει έστω και ένα γκολ στα 17 από τα 19 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη η Σάλκε στο γερμανικό πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, μετρώντας 2 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκη και μόνο νίκη. Ένεση ηθικού »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares