Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 00:01

Η δράση στην Euroleague

Euroleague-Prognostika

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους τους στοιχήματος και του Betarades.com.

Με Μπάσκετ θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Ευρωλίγκα, με το Top-16 να είναι προ των πυλών. Στα του ελληνικού ενδιαφέροντος, πρώτος στη μάχη ρίχνεται σήμερα ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας στη Βιτόρια την Κάχα Λαμποράλ, ενώ τη σκυτάλη παίρνει αύριο ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος τη Ζάλγκιρις. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις:

827. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΚΙΜΚΙ (20:00)

Με την έδρα θα πάμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Μπεσίκτας θα έχει ενθουσιασμό και το φανατικό κοινό με το μέρος της. Η Κίμκι δεν έχει δείξει και πολλά πράγματα εκτός και σε τέτοιες έδρες, ακόμα και αν κερδίζει, θα έχει πάντα πρόβλημα. Μπεσίκτας +3 (1.83)

831. ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30)

Σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι θα δούμε απόψε στη Βιτόρια, το δεύτερο πιο δυνατό στον όμιλο, μετά τις κόντρες του Ολυμπιακού με την Μπάρτσα. Νέα αφετηρία για την Κάχα, που θέλει να μπει με φορά απόψε και να πάρει μια μίνι εκδίκηση για την ήττα της στην πρώτη φάση. Θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα για να πάρει το ροζ φύλλο και να σταματήσει το απίστευτο αήττητο ρεκόρ του Ολυμπιακού. Νίκη Κάχα Λαμποράλ (1.84) & Over 154.5 (1.80)

833. ΣΙΕΝΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (21:45)

Ντέρμπι και το παιχνίδι στην Ιταλία, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, αν και θεωρούμε ότι από την πλευρά της Μακάμπι, αυτό έγινε επειδή ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο στην πρώτη φάση. Από σήμερα θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες και θα ξεκινήσει με ένα μεγάλο διπλό. Ψηλά αναμένεται να πάει το σκορ, από δύο ομάδες που παίζουν γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Σιένα κάλυψε το χάντικαπ του Συνόλου Πόντων που μας προσφέρεται, στις 9 από τις 10 αναμετρήσεις της στην πρώτη φάση. Μακάμπι +2.5 (1.90) & Over 156 (1.85)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και καλές γιορτές.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares