Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 14:36

Κρατάει στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός‏

Euroleague-Prognostika

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Παρασκευή σήμερα με τη Γαλλία να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς στη Β’ Κατηγορία γίνονται σχεδόν όλα τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής, ενώ για την Α’ Κατηγορία Σέντ Εντιέν και Παρί Σεν Ζερμέν δίνουν δύσκολες εντός έδρας αναμετρήσεις. Πάντως ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Μπάσκετ με τη μονομαχία του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη.

Αρχίζοντας τις προτάσεις μας απο το δυνατό μας σημείο βρίσκουμε τον «Άσσο» της Ανζέ με αντίπαλο την Κλερμόν. Οι γηπεδούχοι μετρούν στα τελευταία έξι παιχνίδια με αντίπαλο την Κλερμόν πέντε νίκες και φαίνεται πως έχουν πάρει τον... αέρα της αντιπάλου της. Ακόμα ένα στοιχείο που μας οδηγεί στον «Άσσο» που πληρώνει 2.17 είναι πως η Ανζέ έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα στα τέσσερα τελευταία της εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα και σήμερα είναι ικανή να πάρει ακόμα ένα «τρίποντο». «Άσσο» έχουμε επιλέξει και στην αναμέτρηση Νιόρ – Τουρ σε απόδοση 2.20. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει απο την Τουρ στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας και σήμερα στοχεύουν στη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να ανασάνουν βαθμολογικά.

Στο Μπάσκετ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα (όπω επιτυχώς προβλέψαμε σε συνδυασμό με το +16,5 της Μπάμπεργκ μέσα στη Μόσχα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ) σήμερα στην Euroleague υπάρχει ακόμα μία ελληνοισπανική μάχη, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. ΗΜπαρτσελόνα δεν πατάει καλά στα πόδια της και τα όποια σημαντικά αποτελέσματα παίρνει, είναι καθαρά από τις συγκυρίες και τις ‘’εκρήξεις’’ κάποιων παικτών. Ναυάγιο ήταν και η επίσκεψη της στη Μόσχα στην έδρα της Κίμκι, όπου γνώρισε την ήττα με 78-65. Μοναδική αγωνιστική ‘’όαση’’ ήταν η νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα, που πάντως ελάχιστα άλλαξε την τραγική της εικόνα εκεί. Κανονικά διαθέσιμος για σήμερα ο Ναβάρο, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Η Μπαρτσελόνα συναντά τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά τον περυσινό ημιτελικό και όλοι προσπαθούν να δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παιχνίδι. Πάντως, οι συζητήσεις περί εκδίκησης, ρεβάνς και κλπ, είναι απλά για να γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα και προϊόν της ελληνικής νοοτροπίας σε μεγάλο βαθμό. Ο λόγος είναι απλός, ότι τα δεδομένα με τον τότε αγώνα είναι διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός κυρίως, είναι μια ομάδα που συνεχώς σου δίνει την εντύπωση ότι ψάχνει να βρει την ταυτότητα της στο γήπεδο, παρά τα καλά αποτελέσματα της. Δε συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην απογοητευτική Μπεσίκτας και πήρε τη νίκη με 77-64. Προτεραιότητα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι η άμυνα πάνω στον Ναβάρο, αλλά η προσπάθεια να περιορίσει τη δύναμη της Μπάρτσα στη ρακέτα.

Εκτίμηση: Περίεργο ματς για προβλέψεις, εμείς όμως θα πάμε με το διπλό λόγω του υψηλού χάντικαπ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει επιτέλους σαν πρωταθλητής Ευρώπης και η επίσκεψη στη Βαρκελώνη μοιάζει με ιδανική ευκαιρία. Από τη στιγμή δε, που θα βρει απέναντι του μια Μπάρτσα ικανή για το …χειρότερο, μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Αρκεί να βρει τρόπο να περιορίσει τη δράση του Ναβάρο… Ολυμπιακός +8. Δείτε αναλυτικά εδώ όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία EU Basket.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Γερός" Άσσος η Νότιγχαμ‏. Κουπόνι με λίγο απ' όλα‏ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares