Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 15:34

Εκπλήξεις με θύματα Μπάγερν, Παρί και Ολυμπιακό

Στον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, που βρήκε νικητές τους Μαδριλένους με 1-3 η ποδοσφαιρική δράση σε ολόκληρη την Ευρώπη συνεχίζεται σήμερα με αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες κυπέλλου τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία, Ολλανδία, Ελβετία και Αγγλία. Στα δικά μας η φάση των «8» αρχίζει με τρεις αναμετρήσεις, απο τις οποίες ξεχωρίζει η μάχη του πρωταθλητή Ολυμπιακού στα Γιάννενα, κόντρα στον μαχητικό ΠΑΣ. Αμφίρροπή αναμέτρηση και στα Χανιά με τον ανεβασμένο Πλατανιά να υποδέχεται το δεύτερο στη βαθμολογία Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Βέροια παίζει με τον Πανθρακικό. Για την Αγγλία και τη φάση των «16» του Κυπέλλου η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την Τσέλσι, ενώ για το γαλλικό κύπελλο ξεχωρίζει το ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ και για το γερμανικό το Μπάγερν – Ντόρτμουντ.

Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε απο τις Μπόμπες όπου βρίσκουμε το σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Μαρσέιγ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν σε απόδοση 2.50. Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε την Κυριακή 2-0 της Μαρσέιγ για το Πρωτάθλημα. Μετά την ήττα η Μαρσέιγ έχει πλέον ελάχιστες ελπίδες να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στο -8 από την κορυφή. Το Κύπελλο είναι η μοναδική διοργάνωση στην οποία μπορεί φέτος να πάρει έναν τίτλο, και για να το πετύχει αυτό πρέπει να κερδίσει στη σημερινή αναμέτρηση. Εμείς θα στηρίξουμε το κίνητρο των Μαρσεγιέζων, παρά το ότι η ομάδα του Αντσελότι είναι πιο φορμαρισμένη, ωστόσο έχει ανοικτό το μέτωπο του πρωταθλήματος αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεχίζουμε με το Χ2 της Ντόρτμουντ στο μεγάλο ντέρμπι για το γερμανικό Κύπελλο κόντρα στην Μπάγερν που είναι νοκ άουτ. Μπάγερν και Ντόρτμουντ ήταν το ζευγάρι του περσινού τελικού και η Μπορούσια θριάμβευσε με 5-2. Βέβαια φέτος η ομάδα του Χάινκες μοιάζει με ασταμάτητο τρένο που έχει ήδη «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλο και στοχεύει να φτάσει και ψηλά στην Ευρώπη. Απο την άλλη η Ντόρτμουντ έχει μείνει να διεκδικεί στη Γερμανία μόνο το Κύπελλο και σήμερα έχει την ευκαιρία να «ρεφάρει» τις εντυπώσεις εντός Γερμανίας με ενδεχόμενη πρόκριση απόψε και πιθανή κατάκτηση του τροπαίου στη συνέχεια για δεύτερη σερί χρονιά. Μαζί με το Τσάμπιονς Λιγκ άλλωστε, όπουλογικά θα βρίσκεται στους «8» (2-2 στην Ουκρανία με Σαχτάρ), είναι και οι μοναδικοί της στόχοι. Εξαιρετικά σημαντική σε σχέση με το τελευταίο της ματς η επιστροφή του αρχισκόρερ Λεβαντόφσκι (20/14), ενώ επιστρέφει και ο αναπληρωματικός φορ Σίμπερ (13/0). Έτσι και με δεδομένο την απουσία του Ριμπερί εμείς θα στηρίξουμε την Ντόρτμουντ σε απόδοση 2.31.

Συνεχίζουμε με τις εκπλήξεις και πάμε στη Β’ Ιταλίας όπου έχουμε επιλέξει το Χ2 της Βαρέζε με αντίπαλο την Τσεζένα σε απόδοση 2.25. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Τσεζένα τελευταία, που πέτυχε άλλη μία σημαντική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική. Τα αποτελέσματά της τις τελευταίες αγωνιστικές είναι καλά, με μοναδική εξαίρεση να αποτελεί η συντριβή με 5-0 στην έδρα της Σασσουόλο. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει πάρει 4 νίκες σ’ αυτό το διάστημα, με τις δύο να είναι τα σημαντικά διπλά σε Προ Βερτσέλι και Νοβάρα. Σήμερα πιστεύουμε πως θα συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα για αυτό και θα τη στηρίξουμε. Απο το Ολλανδικό Κύπελλο έχουμε κρατήσει το 1Χ της Τσβόλε κόντρα στην Αϊντχόφεν σε απόδοση 2.80. Ιστορικές στιγμές ζει η Τσβόλε, που βρίσκεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου από το 1977! Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με το ηθικό ανεβασμένο και φυσικά χωρίς να έχουν τίποτα να χάσουν. Από την άλλη πλευρά η Αϊντχόφεν βγάζει αρκετή αστάθεια στην απόδοσή της και δεν καταφέρνει να αποσπαστεί από τους διώκτες της. Τέλος στην Ελλάδα πάμε με το 1Χ του ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό που προσφέρεται σε απόδοση 2.34. Παιχνίδι-πρόκληση το σημερινό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που καλείται να δείξει ότι, πέρα από το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που αποδίδει φέτος, έχει αποκτήσει το «μέταλλο» να βγαίνει ασπροπρόσωπος από ματς που... καίνε. Οι Γιαννιώτες υποδέχονται στους «Ζωσιμάδες» τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, θέλοντας να πετύχουν μία πολύ μεγάλη νίκη, η οποία θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την ολοκλήρωση της έκπληξης στον επαναληπτικό του «Καραϊσκάκη». «Οδηγό» στο σημερινό ματς θα αποτελέσει η πρόκριση επί των «ερυθρόλευκων» τη σεζόν 2006-2007 (είχαν κερδίσει με 2-0 στο πρώτο ματς στους «Ζωσιμάδες). Ο Ολυμπιακός απο την άλλη πλευρά δε θέλγει με τις εμφανίσεις του και με δεδομένο πως ο Μίτσελ άφησε και πάλι αρκετούς βασικούς εκτός, θα πάμε με την έκπληξη.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες σε Livestreaming (σήμερα Ολυμπιακός Live) και τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares